10% korting op je eerste bestelling


Welkom terug, goed je terug te zien. Je had onze site al eens eerder bezocht vandaar dat we je graag deze korting aanbieden. We willen graag voor je aan de slag, en houden er niet van om je weg te zien gaan. Daar willen we dus wat aan gaan doen.

Kennismakings-korting op je eerste bestelling

Je wilt vast eens kennis met ons maken, gewoon eens proberen hoe wij werken en wat de kwaliteit is van DWCprint. Daar gaan we je een beetje bij helpen. We zijn er van overtuigd dat we beter zijn dan andere online drukkerijen en bieden je daarom graag met de kortingscode "NIEUWEKLANT" 10% korting aan op je eerste bestelling!

Lijk het je wat?

Top! Laten wij je dan hierbij beloven dat we een topproduct bij je af gaan leveren! Let er wel op dat deze kortingscode alleen bij een online bestelling is in te wisselen en niet achteraf!Ga door naar je winkelwagen om de bestelling af te rondenActievoorwaarden

Een paar puntjes waar je even rekening mee moet houden

  • Alleen geldig op volledig online geplaatste bestellingen, dus niet op maatwerk producten of handmatig ingevoerde orders door een orderbegeleider
  • Alleen bij het maken van een nieuw account (je bent dus nog geen klant)
  • Code mag maximaal één keer per IP-adres / e-mailadres / gebruiker gebruikt worden
  • Je kan maximaal van 1 actie(code) gelijktijdig gebruik maken
  • DWCprint behoudt zich het recht, zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen, acties te wijzigen of voortijdig te beëindigen. Dit heeft geen gevolgen voor aankopen die vóór de intrekking of wijziging van de actie zijn gedaan.