Beurswanden

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Beurswand bedrukken? Als je deelneemt aan een beurs wil je natuurlijk indruk maken. Je wilt dat bezoekers, hoogstwaarschijnlijk jouw potentiële klanten, jouw beursstand bezoeken. Pak daarom uit, zorg ervoor dat je opvalt! Hoe je kunt opvallen? Met een beurswand van DWCPRINT. Wij drukken alleen op de beste materialen met de beste machines. Hierdoor kun jij dag in dag uit topkwaliteit drukwerk van ons verwachten. 

Verschillende varianten beurswand bedrukken 

Wij begrijpen dat geen enkele beurs hetzelfde is. De één heeft veel ruimte om iets tentoon te stellen, de ander moet het met een kleiner standoppervlak doen. Dit is de reden waarom je bij DWCPRINT keuze hebt uit verschillende afmetingen beurswanden. Daarbij is ook rekening gehouden met uiteenlopende budgetten. 

Eén van de varianten waaruit je kunt kiezen is de zipperwand. Een zipper beurswand wordt geleverd met eenvoudig op te zetten vragen. De textielhoes is voorzien van een rits. Deze kun je eenvoudig om het frame spannen. Een andere optie is het drukken van een reboard beurswand. Reboard is een karton met een honinggraat. Twee handige voeten worden per bord meegeleverd, waardoor jouw kartonnen bord mooi overeind blijft staan. Een reboard beurswand is 100% recyclebaar. Wellicht interessant wanneer je oog voor het milieu belangrijk vindt. Een beursframe van aluminium buizen en een pvc doek wordt ook regelmatig ingezet op beurzen en andere evenement. 

Pop up beurswand bedrukken

Een pop up beurswand gaat ongetwijfeld de aandacht trekken van voorbijlopende beursbezoekers. Wil je een soort van hoekje creëren? Dan kies je voor een gebogen beurswand. Bij de gebogen beurswand wordt tevens een koffer geleverd waarin je de beurswand eenvoudig in kunt opbergen en mee kunt vervoeren (zitten wieltjes onder). Daarnaast kun je deze koffer ook als balie gebruiken. Multifunctioneel dus! De rechte versie van de pop up beurswand volstaat in iedere ruimte. Ook deze wordt geleverd met handige koffer.  

Beurswand bedrukken bij DWCPRINT

Wanneer jij kiest voor jouw beurswand bedrukken bij DWCPRINT profiteer jij van 100% tevredenheidsgarantie. Schakelen doen we snel. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen en een drukklaar bestand, gaan we meteen voor je aan de slag. Dit maakt dat jij nooit lang hoeft te wachten voor jij jouw bestelling in huis hebt. Door de vele opties kunnen we ons goed voorstellen dat jij vragen hebt. Neem dan contact met ons op! Je kunt ons op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur bereiken door met ons te bellen, te chatten (met direct antwoord), ons een mail te sturen of door met ons te WhatsAppen. Helpen doen we graag! 

Beurswand laten bedrukken? Dat doe je natuurlijk bij DWCPRINT!