Kranten

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wil je iets op originele wijze promoten of heb je gewoon veel te vertellen? Laat dan jouw eigen krant drukken! Voor het drukken van kranten van topkwaliteit zit je bij DWCPRINT goed. Een krant drukken doe je bij DWCPRINT al vanaf 4 pagina's! Je hebt ontzettend veel opties in het samenstellen van jouw krant. Een krant drukken kan al vanaf een oplage van 1000 stuks. En wist je dat we eveneens de verspreiding van jouw krant kunnen verzorgen? Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan regelen we het voor je! 

Online kranten bestellen

Een krant drukken doe je gewoon eenvoudig online bij DWCPRINT. Het bestellen van jouw krant was nog nooit zo gemakkelijk. Kom je er niet uit? Dan zit het team van drukwerkspecialisten voor jou klaar om jou verder te helpen. Bij DWCPRINT kun je kiezen uit drie gangbare formaten kranten: 

Voor alle krantformaten geldt dat je keuze hebt uit vier verschillende krantenpapiersoorten. Dit zijn: 

  • 45grs Courant
  • 52grs Verbeterd ISO68

Wil je de meest 'standaard' krantenpapiersoort? Kies dan voor 45 grams courant. De volgende in het rijtje is 52 grams Verbeterd. De Isowaarde zegt iets over de witheid van het papier. Hoe hoger de isowaarde, des te witter het papier. Wil je de meest witte krantenpapiersoort? Dan kies je voor 70 grs HVO papier. Dit is tevens ook de stevigste papiersoort. 

Kranten drukken doen we altijd dubbelzijdig en in full colour. Zorg er wel voor dat je tijdens het ontwerpen van jouw krant het juiste kleurenprofiel aanhoud. Zo kom je niet achteraf voor verrassingen te staan. Het opmaken van een krant vereist enige grafische kennis. Lees de aanleverspecificaties daarom goed door. 

Twijfel je nog of een krant is wat jij wilt laten drukken? Natuurlijk kun je bij DWCPRINT ook terecht voor het drukken van brochures. 

Krant drukken bij DWCPRINT

Natuurlijk wil je kunnen vertrouwen op kwaliteit. DWCPRINT geeft jou daarom 100% tevredenheidsgarantie. Heb je vragen over het drukken van kranten of één van onze andere producten? Leg jouw vraag dan aan ons voor. Je kunt ons op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur bereiken via chat (met direct antwoord), door ons een appje te sturen, te bellen of door ons een e-mail te sturen. Ook wanneer je behoefte hebt aan vrijblijvend advies helpen we je graag op weg. 

Krant drukken doe je natuurlijk bij dé drukwerkspecialist DWCPRINT!