Spot-uv

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spot uv behoort tot één van onze drukwerkspecials. Spot uv is een manier om jouw drukwerk letterlijk en figuurlijk wat extra glans te geven. Spot uv kun je toepassen op delen waarvan jij vindt dat deze er wat extra uit mogen springen. Het geeft jouw drukwerk in een handomdraai de nodige exclusiviteit. Bij DWCPRINT bestel jij jouw spot uv drukwerk al vanaf oplage 1. Uiteraard kun je ook voor de grote oplages bij ons terecht. Het mooiste nog van alles? Het is super voordelig én het wordt ook nog eens snel bij jou afgeleverd.

Spot uv lak

Spot uv lak is niets anders dan het aanbrengen van een hoogglanzende lak/folie daar waar jij dit wilt. Op deze manier kun je op een relatief eenvoudige wijze een luxe uitstraling geven aan jouw drukwerk. Het zorgt ook voor een verrassend element in jouw drukwerk. Het is namelijk het geval dat je alleen, wanneer je speelt met lichtval, de glans gaat ontdekken. 

Hoe gaat het in z'n werk? 

Het aanbrengen van spot uv is een vrij tijdrovend proces. Het begint met het drukken van het full colour deel van jouw ontwerp. Zodra dit is gebeurd, worden de gedrukte vellen voorzien van een softtouch mat laminaat. Dit is nodig omdat anders de spot uv folie niet hecht. Zodra de vellen zijn voorzien van laminaat, worden de spot-uv delen gedrukt. Drukken doen we met een clear-ink, de naam zegt het al: een transparante inkt. Hier overeen brengen we vervolgens de hoogglans folie aan. Daarna is jouw drukwerk klaar om verder afgewerkt te worden tot: 

Wil jij bepaalde elementen in jouw ontwerp niet uitlichten met een transparante folie, maar met één van onze acht verschillende metallic kleuren? Kies dan voor het afwerken van jouw drukwerk met foliedruk. 

Spot uv drukwerk bestel je bij DWCPRINT

Natuurlijk wil je verzekerd zijn van topkwaliteit drukwerk. Bij DWCPRINT hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Dat zit wel goed. Wij geven je 100% tevredenheidsgarantie. Heb je vragen over het bestellen van drukwerk met spot-uv of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 door met ons te chatten (direct antwoord), ons een mailtje te sturen, met ons te whatsappen of door ons te bellen. Ook wanneer je behoefte hebt aan gratis en vrijblijvend advies horen we dit graag van je. 

DWCPRINT is jouw partner voor al jouw drukwerk met spot uv!