De zomervakantie komt eindelijk echt in zicht met de bouwvak in aantocht. Maar dat werkterrein wil je natuurlijk wel goed afgeschermd hebben. Met een bouwhekbanner hou jij het terrein namelijk netjes en weet je zeker dat er geen ongenodigde gasten op het terrein komen. Heb jij er wel eens bij stil gestaan dat een bouwhekbanner ook geschikt is voor reclame?

bouwhekbanner

Je plaatst een bouwhekbanner om mensen op afstand te houden. Maar in plaats van op afstand houden kun je ook mensen op attenderen op jouw bedrijf, een leuke actie óf juist het ‘bouwputidee’ wegwerken door een prachtige afbeelding op jouw bouwhekbanner. Sluit jij de mensen van het terrein áf of omarm je ze en bied je inspiratie? Een bouwlocatie tover je met een bouwhekbanner om tot een plaats vol reclame en toekomst!

DWCprint beschikt over twee verschillende materialen om een bouwhekbanner op te drukken. De één is dicht materiaal wat geschikt is voor rustigere terreinen. Staat jouw locatie op een plaats met meer wind dan kun je voor onze meshmaterialen kiezen. Wij zoomen jouw bouwhekbanner en plaatsen ringen om de bouwhekbanner later mee te bevestigen. Met de spanhaken zet jij ze zonder problemen vast en hoef jij je geen zorgen meer te maken!

Uiteraard kun je bouwhekbanner ook nog net iets anders inzetten. Wat dacht je van tijdens een festival of sportevenement? Plaats een prachtig actieshot en zet de sfeer door in de afscheiding. Zo maak jij het terrein helemaal geschikt voor de doeleinden!

Pin It on Pinterest

Share This