Mappen bedrukken: niet alleen praktisch, maar ook nog eens een mooie toevoeging aan jouw huisstijl. Bij DWCPRINT zit je voor het bedrukken van jouw mappen goed. Hier kun je een keuze maken uit twee verschillende varianten: de presentatiemap en de ringbandmap. In deze blog vertellen wij jou alles over het bedrukken van mappen.

Stijlvol presenteren met een presentatiemap
Presentatiemap bedrukken

Presentatiemappen zijn ideaal voor het overhandigen van een offerte, informatiesheets of ander belangrijk papierwerk wat bij elkaar moet blijven. Een presentatiemap zorgt ervoor dat de inhoud netjes blijft, maar je ook nog eens de inhoud op een professionele en nette manier kunt presenteren. Presentatiemappen worden uitgevoerd met een rug, zodat je hierin het nodige papierwerk kunt verzamelen. Je bepaalt zelf hoe groot de rug is. Dit kan 1 mm of 5 mm zijn, afhankelijk van de dikte van de inhoud. Je hebt daarnaast keuze uit vier verschillende varianten, van standaard tot luxe.

Voor de afwerking van jouw presentatiemappen heb je de keuze uit een glanzend, matlaminaat of een matlaminaat met spot-uv. Jouw presentatiemappen bedrukken doen we in full colour of PMS. PMS is alleen mogelijk wanneer je voor de ‘standaard’ variant kiest. 

 

 

Een map om door een ringetje te halen

Kun je de inhoud niet in een presentatiemap kwijt? Kies dan voor het drukken van ringbandmappen. Deze bieden net even wat meer ruimte. Daarnaast zijn ringbanden ook erg handig om neer te zetten, bijvoorbeeld in of op de kast. Ringbandmappen bieden net even wat meer stevigheid dan een presentatiemap, waardoor je deze veelvuldig kunt gebruiken. Daarnaast houdt een ringbandmap de inhoud netjes bij elkaar op volgorde. Ringbanden worden ‘standaard’ op A4 formaat gemaakt. Dit omdat A4 het meest voorkomende formaat is. Je kunt kiezen uit een glanzende of matte afwerking van jouw mappen. Zo weet je altijd zeker dat de afwerking bij de rest van jouw huisstijl uitingen past. Je hebt keuze uit een 2-rings mechaniek of een 4-rings mechaniek. Wanneer je veel in jouw map wilt stoppen, kortom de inhoud redelijk zwaar is, raden we je aan te kiezen voor een 4-rings mechaniek. Hiermee blijft de inhoud beter op z’n plek zitten en is er minder kans dat de inhoud uitscheurt.

 

Online mappen drukken

Als je denkt dat het online bestellen van mappen moeilijk is, heb je het flink mis. Binnen enkele klikken heb jij jouw mappen besteld. Wanneer je de handige templates gebruikt voor het opmaken van jouw mappen, kan er weinig tot niets misgaan. Daarnaast checken onze drukwerkspecialisten jouw drukbestand nog een keer handmatig. Zo weet je dus zeker dat je een prachtig eindresultaat kunt verwachten. Heb jij nog vragen over mappen bedrukken en/of één van onze andere drukwerkproducten? Neem dan contact op met ons klantenservice. Deze kun je op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur bereiken via mail, chat, Whatsapp of door te bellen. 

Mappen bedrukken? Dat doe je natuurlijk bij dé drukwerkspecialist DWCPRINT!

Pin It on Pinterest

Share This