Keuzehulp bij brochures drukken

Brochure drukken? Een magazine, brochure of tijdschrift kun je bij ons laten drukken. Deze drie producten zijn voor ons exact gelijk en gaan bij ons samen onder de noemer 'brochure'. Je kan hierbij denken aan makelaarsbrochures, informatiebrochures of opleidingsbrochures. Het drukken van een brochure kan geheel naar jouw eigen wensen en volgens jouw eigen specificaties. Een brochure kunnen wij op veel manieren voor jou afwerken en inbinden, zie de opties hieronder om een prijsberekening te maken. Alle informatie om jouw brochure te laten drukken.

Voordelen van DWCPRINT

  • Kies je eigen formaten en papiersoorten
  • Oplages van 50 tot 10000 exemplaren (en meer)
  • Geheel in full-colour bedrukt
  • Diverse afwerkings mogelijkheden
Brochure drukken
Geniete brochure
 

 

Brochures laten drukken
Gelijmde brochure
 

 

brochure drukken
Wire-O brochure
 

Brochures laten drukken bij DWCPRINT

Brochures drukken is een van onze specialiteien. Wij beschikken over veel opties die jij bij ons geheel online kan berekenen en bestellen. Lukt er iets onverhoopt niet of wil je toch meer informatie? Een van onze orderbegeleiders helpt jou graag persoonlijk verder bij het adviseren bij het papier, het aanmaken van jouw order of het controleren van jouw drukbestanden.

Het drukken van een brochure

Het produceren en drukken van een brochure kan op verschillende manieren. Bij DWCPRINT bieden we jou online de opties voor digitaal- en offset drukwerk. Het digitaal drukken van een brochure is met name geschikt voor kleine oplages onder de 250 exemplaren. De opstartkosten voor onze digitale machines zijn laag waardoor we de kosten voor kleine oplages gering weten te houden. De levertijden bij digitaal gedrukte brochures zijn korter dan de offset gedrukte brochures. Voor het drukken van offset brochures is het verstandig rekening te houden met een minimale oplage van 500 exemplaren. Minder is uiteraard mogelijk maar vaak prijstechnisch niet interessant. Op het gebied van kwaliteit doen digitaal en offset gedrukte brochures niet meer voor elkaar onder. Bij offset gedrukte brochures bieden we standaard een aantal papiersoorten aan. Afwijken is uiteraard mogelijk, vraag hiervoor een offerte aan bij één van onze orderbegeleiders. Heb jij vragen over het drukken of samenstellen van jouw eigen brochure? We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en desnoods een passende offerte voor jou samen te stellen. We horen graag van je, neem contact met ons op en wij gaan aan de slag om en jouw brochure drukken. 

Ook voor het drukken van stickers, flyers, posters, kaarten en visitekaartjes zit u bij ons goed.