Backdrop bedrukken

vanaf € 24,80

Een bedrukt theaterdoek hoort natuurlijk niet alle aandacht te trekken, maar een goed passende backdrop kan wel net dat beetje extra aan de sfeer bijdragen. DWCPRINT drukt voordelige podiumdoeken die veel gebruikt worden in theaters en op evenementen of festivals. Een backdrop is een groot bedrukt doek die gebruikt wordt als achtergrond op podia en decor. Door dit doek in fullcolour te drukken krijg je een prachtige achtergrond. De backdrop drukken we op jouw gewenste formaat en met verschillende afwerkingen. Toch niet helemaal wat je zoekt voor op het podium of op een beurs? Kijk dan bij spandoeken bedrukken.

backdrop drukken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je alle informatie aan over het aanleveren van drukwerk bij DWCPRINT. We hebben alle informatie duidelijk en overzichtelijk verwerkt in ons klantenservice portaal.

Samples aanvragen

Van de meeste producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!