Borden karton drukken

vanaf € 19,80

Karton bedrukken doe je bij DWCPRINT. Wij kunnen u helpen bij alle mogelijke manier van karton drukken. Onze kartonnen borden worden rechtstreeks geprint op het materiaal. Jij hebt de keuze over twee verschillende soorten karton. Het formaat van jouw kartonnen bord bepaal jij natuurlijk gewoon zelf en wij drukken dit op maat. De borden zijn licht van gewicht en daarom ook geschikt om aan het plafond op te hangen. Bestel jouw kartonnen bord voordelig online bij DWCPRINT! Wij zijn de specialist in het drukken van karton.

Kartonnen bord drukken bij DWCPRINT:

  • Verschillende materialen en diktes
  • Kies je eigen formaat
  • Hoge afdrukkwaliteit
  • Direct op het bord geprint
karton bedrukken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je alle informatie aan over het aanleveren van drukwerk bij DWCPRINT. We hebben alle informatie duidelijk en overzichtelijk verwerkt in ons klantenservice portaal.

Samples aanvragen

Van de meeste producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!