Dibond bedrukken

vanaf € 34,52

Dibond bedrukken? Het materiaal heeft een sterk aluminium kern (bestaande uit drie platen) en is daarmee perfect voor buitengebruik. Dit maakt Dibond ook ideaal om in te zetten als reclamebord. Onze enkel- of dubbelzijdige full colour druk laat jouw foto of ontwerp bijna tot leven komen. Afhankelijk van de kwaliteit van de foto zullen de contouren haarscherp zijn en de kleuren van het materiaal afspatten. Keuze voor het bedrukken van Dibond heb je uit verschillende soorten en diktes. Er zijn heel veel mogelijkheden. Bekijk snel alle exclusieve mogelijkheden om jouw eigen dibond te laten drukken.

dibond bedrukken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je alle informatie aan over het aanleveren van drukwerk bij DWCPRINT. We hebben alle informatie duidelijk en overzichtelijk verwerkt in ons klantenservice portaal.

Samples aanvragen

Van de meeste producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!