Dibond bedrukken

vanaf € 41,60

Dibond bedrukken? Het materiaal heeft een sterk aluminium kern (drie platen) en daarmee perfect voor buitengebruik. Het is dan ook ideaal om in te zetten als reclamebord. Naast een foto op canvas, krijgen we ook steeds vaker de vraag om een foto op dibond te bedrukken. Onze enkel- of dubbelzijdige full-colour drukker laat jouw foto of ontwerp bijna tot leven komen. Afhankelijk van de kwaliteit van de foto zullen de contouren haarscherp zijn en de kleuren net echt. Daarnaast heb jij ook nog eens keuze uit verschillende soorten en diktes. Ook bepaal jij helemaal zelf op welk formaat jij jouw ontwerp of foto wilt hebben. Er zijn dus heel veel mogelijkheden. Bekijk snel alle exclusieve mogelijkheden om jouw eigen dibond te laten drukken.

dibond bedrukken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je alle informatie aan over het aanleveren van drukwerk bij DWCPRINT. We hebben alle informatie duidelijk en overzichtelijk verwerkt in ons klantenservice portaal.

Samples aanvragen

Van de meeste producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!