Doordrukblokken drukken

vanaf € 113,17

Doordrukblokken drukken nodig voor werkbonnen of opdrachtbonnen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Door op het bovenste vel te schrijven komt dezelfde opdruk op de vervolgvellen. Wij drukken deze zowel in PMS kleuren als in fullcolour. Jij kunt zelf het formaat, de kleur en dikte van het papier en de afwerking kiezen. Wij lijmen de sets netjes in blokken van 25 of 50. Wij kunnen de doordrukblokken ook voor jou nummeren en voorzien van boorgaten voor het opbergen in mappen.

Andere doordruk producten

Doordrukblokken drukken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je de algemene aanleverspecificaties van dit product. Wil je meer informatie over het correct aanleveren van je drukbestanden? Onder het kopje "Downloads & werktekeningen" is aanvullende informatie te vinden.

  • Afloop: 3mm rondom. Laat je achtergrond doorlopen in de afloop.
  • Snijtekens: mag maar hoeft niet.
  • Afbeeldingen: wij raden een resolutie aan van 300DPI. Lukt dat niet dan is 150DPI nog acceptabel.
  • Lijndiktes: minimaal 0,25 pt.
  • Kleurgebruik: bij full-colour drukwerk gebruik je alleen CMYK, géén PMS en RGB kleuren.
  • PDF: bij voorkeur sla je de PDF op als PDF/X1a:2001.

Samples van dit product ontvangen?

Van alle producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!