Magazine drukken

vanaf € 50,76

Wil je een magazine drukken? Een magazine, ook wel een gelijmde brochure genoemd, is in vergelijking met een geniete brochure perfect voor wanneer je een boekwerk met een grote hoeveelheid pagina’s hebt. Vanaf zo’n 40 pagina’s is een gelijmde rug dé oplossing. De lijmbinding zorgt ervoor dat het binnenwerk netjes in het omslag wordt verlijmd, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De omslag wordt mat of glanzend gelamineerd voor dat extra beetje uitstraling én bescherming. Een magazine drukken doe je bij DWCPRINT. Check hieronder snel of wij ook jouw magazine kunnen drukken. 

De rugdikte van jouw brochure bereken je eenvoudig hier.

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je alle informatie aan over het aanleveren van drukwerk bij DWCPRINT. We hebben alle informatie duidelijk en overzichtelijk verwerkt in ons klantenservice portaal.

Samples aanvragen

Van de meeste producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!