Kerstkaarten drukken

vanaf € 15,62

Wat is er nou leuker dan in de gezellige decembermaand kerstkaarten te versturen en te mogen ontvangen. Dit is ook hét moment van het jaar waarbij jij klanten en relaties kunt bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Voor kerstkaarten drukken van de hoogste kwaliteit zit je bij DWCPRINT goed. Je kunt hier volledig naar eigen wens jouw kerstkaarten samenstellen. Daarbij heb je de keuze uit ontzettend veel speciale (kerst)papier soorten. Kortom; wacht niet langer en laat meteen jouw eigen kerstkaarten drukken bij DWCPRINT! 

Bestel hier direct bijpassende wenskaart enveloppen en ontvang €6,50 combikorting!

kerstkaarten drukken

Kerstkaarten met goud- of zilverfolie!

Glanzend goud, zilver of koper zijn al jaren niet weg te denken rondom de kerstdagen. Vind je ze niet terug in de ballen van de kerstboom, dan wel in de kandelaren tijdens het kerstdiner. Ben je een echte specialist op het gebied van drukwerk? Dan kan je ook bij DWCPRINT kerstkaarten laten drukken met glanzend folie! Je moet hiervoor wel beschikken over de nodige opmaakskills. Om je een beetje op weg te helpen is van de hiernaast getoonde kaart ook een voorbeeldbestand beschikbaar.

Gebruikte papiersoort: 350grs MC Glanzend met goud folie en full-colour bedrukking

Download voorbeeldbestanden

Bestel hier kerstkaarten met foliedruk

 

Kerstkaarten op ijswit of zilver papier!

De Scandinavische kersttrend blijft onveranderd populair dit jaar. Kleuren als rood, wit en blauw zijn de hoofdkleuren van deze trend, echte "nordic charm". Naast dat het ijswitte papier ook veel toegepast wordt in het dagelijks gebruik, neemt het gebruik in kerstkaarten ook flink toe. Creëer een echt winters gevoel met onze ijswitte papiersoort en laat de Scandinavische look tot leven komen in jouw ontwerp. Het ontwerp hiernaast kan je hier downloaden. Zo heb je een mooi startpunt voor het ontwerp van jouw kerstkaart.

Gebruikte papiersoort: 300grs ijswit en platinum met full-colour bedrukking

Download voorbeeldbestanden

Kerstkaarten op goud papier!

De klassieke kerst is helemaal terug van weggeweest! Traditionele kerstversiering met veel allure. Groen, rood en goud zijn dé kleuren van deze trend. Wij vullen ons assortiment aan met een prachtig gouden papiersoort. Met deze papiersoort ben je verzekerd van een unieke uitstraling en val je echt op tussen alle kerstkaarten. Download hier het voorbeeldbestand van de hiernaast getoonde kerstkaart en ga direct met jouw ontwerp aan de slag! 

Gebruikte papiersoort: 300grs goud met witte bedrukking

Download voorbeeldbestanden

Samples aanvragen

Van de meeste producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!