Magneetstickers drukken

vanaf € 30,00

Magneetstickers drukken? We noemen het magneetstickers maar eigenlijk zijn het magneetborden. Magneetborden zijn uitermate geschikt voor tijdelijke toepassingen op voertuigen. Je kan hier bijvoorbeeld denken aan rallybordjes op voertuigen of tijdelijke autoreclame. Alle magneetstickers of borden kunnen we voorzien van een unieke print en geheel naar wens in contouren snijden. De magneetborden en magneetplaaten printen en bedrukken wij rechtstreeks op het materiaal, wij voorzien het magnetische materiaal dus niet van een sticker.

Magneetstickers drukken bij DWCPRINT

  • Hoogwaardige print direct op materiaal
  • Kies je eigen formaat
  • Hoge afdrukkwaliteit
  • Unieke print van alle stickers mogelijk
  • Contour snijden is geen probleem
magneet stickers drukken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je alle informatie aan over het aanleveren van drukwerk bij DWCPRINT. We hebben alle informatie duidelijk en overzichtelijk verwerkt in ons klantenservice portaal.

Samples aanvragen

Van de meeste producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!