Postkaarten drukken

vanaf € 18,66

Laat voordelig, exclusief en snel postkaarten drukken bij DWCPRINT. Wij zijn een vertrouwd adres en een ervaren ‘allesdrukker’ als het gaat om drukwerk. Wij drukken dagelijks duizenden postkaarten als wenskaart, voor bijvoorbeeld grote trouwerijen van particulieren, kerstkaarten en op de zakelijke markt wordt het postkaarten drukken vooral als reclamemiddel gebruikt. Posterkaarten kunnen we leveren in alle soorten en maten, sterker nog: jij stelt volledig jouw postkaarten samen. Bekijk snel wat de mogelijkheden zijn die wij jou bieden! 

Voordelen postkaarten drukken bij DWCPRINT:

Wij hebben vele voordelen en mogelijkheden voor het drukken van kaarten en kaartjes. Of het nu gaat om postkaarten drukken of andere soorten. Voor visitekaartjes drukken zit u ook bij ons goed. 

  • Veel verschillende formaten
  • Zowel digitaal als in offset drukken
  • Luxe afwerkingen mogelijk (laminaat en UV-lak)
  • Met digitaal drukken supersnel geleverd

Bestel hier de bijpassende wenskaartenveloppen

postkaarten drukken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je de algemene aanleverspecificaties van dit product. Wil je meer informatie over het correct aanleveren van je drukbestanden? Onder het kopje "Downloads & werktekeningen" is aanvullende informatie te vinden.

  • Afloop: 3mm rondom. Laat je achtergrond doorlopen in de afloop.
  • Snijtekens: mag maar hoeft niet.
  • Afbeeldingen: wij raden een resolutie aan van 300DPI. Lukt dat niet dan is 150DPI nog acceptabel.
  • Lijndiktes: minimaal 0,25 pt.
  • Kleurgebruik: bij full-colour drukwerk gebruik je alleen CMYK, géén PMS en RGB kleuren.
  • PDF: bij voorkeur sla je de PDF op als PDF/X1a:2001.

Heb je gekozen voor boorgaten? Via de uploader kun je het drukbestand zonder boorgat(en) aanleveren. Via de mail ontvangen we graag (o.v.v. het ordernummer) het voorbeeldbestand met hierin de juiste positie van het boorgat.

Samples van dit product ontvangen?

Van alle producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden.

Samples van dit product ontvangen?

Van alle producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!