Stickers op rol

vanaf € 34,50

Stickers op rol en etiketten op rol zijn multifunctioneel inzetbaar. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als labels voor verpakkingen, etiketten voor jouw eigen productlijn, naamstickers, labels of promotiestickers. Bij DWCPRINT kun je vertrouwen op topkwaliteit. We drukken onze stickers namelijk op hoogwaardig Avery-materiaal met PVC-vrije folies en papier. Daarnaast is iedere vorm sticker mogelijk. Of je nu een ronde sticker, vierkant of een andere (afwijkende) vorm wenst; DWCPRINT regelt het voor jou. Bekijk hieronder snel welke opties je hebt voor het drukken van jouw stickers op rol. 

stickers op rol

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je alle informatie aan over het aanleveren van drukwerk bij DWCPRINT. We hebben alle informatie duidelijk en overzichtelijk verwerkt in ons klantenservice portaal.

Zeven toepassingen van stickers op rol

Jij staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar stickers kennen meer toepassingen dan je in eerste instantie zou denken. Hieronder zetten wij een aantal manieren op een rij waarop mensen en organisaties stickers op rol gebruiken.

Actiestickers

Als winkelier komt het weleens voor dat jij producten afgeprijsd wilt verkopen. Stickers op rol zijn ideaal om de korting op een product aan te geven. Je kan bijvoorbeeld één rol stickers bestellen met de tekst 25% korting en één rol met de tekst 50% korting. Zo kan je variëren met de kortingen die je in je winkel aanbiedt.

Etiketten wijnflessen

Wist je dat er tegenwoordig ook in Nederland op professionele wijze wijn wordt verbouwd? De kwaliteit van deze wijn is uitstekend, maar de productie is niet zo hoog als in traditionele wijnlanden. Deze kleinere wijnboeren gebruiken vaak stickers als etiket. Bij DWCprint passen op een kleine rol driehonderd stickers van wijnetiketformaat en op een grote rol passen zeshonderd wijnetiketten.

Reclame in de openbare ruimte

Een voordelige vorm van reclame in de openbare ruimte is stickers aanbrengen op lantaarnpalen, parkeerautomaten en in bushokjes. Vooral disco’s en nachtclubs in grote steden weten op deze wijze nieuwe klanten te trekken. Let echter wel op de regels die hiervoor gelden binnen jouw gemeente. Bij DWCprint kan je ook stickers van folie op rol bestellen. Deze foliestickers zijn weerbestendig.

Naamstickers

Organiseer je een bijeenkomst, maar ben je vergeten om naambordjes te bestellen voor alle deelnemers? Gelukkig hebben we bij DWCprint de oplossing. Je bezoekers plakken een naamsticker makkelijk op hun kleding en halen deze er eenvoudig weer af. De papieren stickers die je bij DWCprint kan bestellen zijn goed beschrijfbaar en daarom uitstekend geschikt als naamsticker.

Weggevertjes

Vooral kinderen plakken graag stickers, bijvoorbeeld om een schooltas of agenda een persoonlijk tintje te geven. Promotiestickers als weggevertje kunnen daarom een goede manier zijn om een jonge doelgroep aan je merk te binden.

Reliëf op een briefkaart

Bij DWCprint kan je de mooiste kaarten laten drukken, maar in principe blijven briefkaarten tweedimensionale objecten. Door een mooie sticker op de kaart te plakken, kan je een briefkaart letterlijk en figuurlijk een extra dimensie geven.

Sluiten van een doos

Heb je een webshop, dan moet je vaak pakketjes versturen. Je kan een doos sluiten met plakband, maar marketingtechnisch is het natuurlijk veel slimmer om hiervoor een sticker te gebruiken met jouw logo. 

Alle bovenstaande voorbeelden geven aan wat voor mogelijkheden er zijn met stickers op rol! 

Samples aanvragen

Van de meeste producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!