Tabloid krant drukken

vanaf € 569,40

Krant drukken? Een krant laten drukken kan bij DWCPRINT! Het tabloidformaat is het meest bekende formaat in Nederland en is ongeveer even groot als een A3. De meeste landelijke kranten worden tegenwoordig op dit formaat gedrukt. Voor een tabloid krant drukken zit je bij DWCPRINT goed. Een tabloid krant drukken is mogelijk vanaf vier pagina's met een maximum van 32 pagina’s. Wij drukken kranten op verschillende papiersoorten, waaronder ook extra witte varianten. Bekijk hieronder snel welke opties je allemaal hebt in het samenstellen van jouw krant. 

tabloid krant drukken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je alle informatie aan over het aanleveren van drukwerk bij DWCPRINT. We hebben alle informatie duidelijk en overzichtelijk verwerkt in ons klantenservice portaal.

Samples aanvragen

Van de meeste producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!