Baliedisplays drukken

vanaf € 32,74

Toonbankdisplays en baliedisplays drukken wij rechtstreeks op het materiaal naar keuze. Jij hebt keuze uit verschillende soorten materiaal en het formaat van de displays bepaal jij zelf. Houd bij het formaat van je toonbank- of baliedisplay wel rekening met de eventuele staander die jij nodig hebt. De staanders zijn verkrijgbaar in diverse formaten en bestel je gelijktijdig met de display. Zo heb je altijd het complete pakket. Dus je kunt het drukken van de toonbankdisplays zeker aan ons overlaten.

Toonbankdisplays drukken bij DWCPRINT:

  • Verschillende materialen en diktes
  • Kies je eigen formaat
  • Hoge afdrukkwaliteit
  • Direct op het bord geprint
  • Inclusief kartonnen staanders
baliedisplay drukken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je alle informatie aan over het aanleveren van drukwerk bij DWCPRINT. We hebben alle informatie duidelijk en overzichtelijk verwerkt in ons klantenservice portaal.

Samples aanvragen

Van de meeste producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!