Trouwkaarten drukken

vanaf € 15,62

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Laat dan vandaag nog jouw trouwkaarten drukken bij DWCPRINT! De huwelijksdag wordt door velen gezien en ervaren als de mooiste dag van hun leven. Dat verdient natuurlijk om aangekondigd te worden met een waardige trouw- of huwelijkskaart. Een stoere, romantische of juist een klassieke trouwkaart? Bij DWCPRINT heb jij dit volledig zelf in de hand, dat maakt trouwkaarten drukken nog extra speciaal! Bekijk snel hieronder welke opties er allemaal zijn in het samenstellen van jouw trouwuitnodigingen.

trouwkaarten drukken

Aanleverspecificaties

Hieronder tref je de algemene aanleverspecificaties van dit product. Wil je meer informatie over het correct aanleveren van je drukbestanden? Onder het kopje "Downloads & werktekeningen" is aanvullende informatie te vinden.

  • Afloop: 3mm rondom. Laat je achtergrond doorlopen in de afloop.
  • Snijtekens: mag maar hoeft niet.
  • Afbeeldingen: wij raden een resolutie aan van 300DPI. Lukt dat niet dan is 150DPI nog acceptabel.
  • Lijndiktes: minimaal 0,25 pt.
  • Kleurgebruik: bij full-colour drukwerk gebruik je alleen CMYK, géén PMS en RGB kleuren.
  • PDF: bij voorkeur sla je de PDF op als PDF/X1a:2001.

Heb je gekozen voor boorgaten? Via de uploader kun je het drukbestand zonder boorgat(en) aanleveren. Via de mail ontvangen we graag (o.v.v. het ordernummer) het voorbeeldbestand met hierin de juiste positie van het boorgat.

Samples van dit product ontvangen?

Van alle producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!