Visitekaartjes drukken

vanaf € 18,99

Wil je op een exclusieve wijze Visitekaartjes drukken? Visitekaartjes zijn de perfecte manier om een goede eerste indruk achter te laten. DWCPRINT drukt jouw kaartjes snel en goedkoop met maar liefst keuze uit tien verschillende soorten papier. Wij kunnen jouw visitekaartjes digitaal in de allerhoogste kwaliteit. Op deze manier ben jij altijd voorzien van een uitstekend visitekaartje. Met je eigen bedrukte visitekaartjes zorg je voor de uitstraling die bij jou past. Dit doe je met een eigen ontwerp en formaat en ook nog eens voordelig. Wij zorgen voor snelle levering en gaan graag voor jou aan de slag. Visitekaartjes bedrukken doe je bij DWCPRINT.

Voordelen visitekaartjes drukken bij DWCPRINT

  • Snelle levering visitekaartjes drukken
  • Keuze uit tien verschillende soorten papier
  • Kies je eigen oplage en formaat
  • 100% tevredenheidsgarantie
Visitekaartjes drukken

Aanleverspecificaties visitekaartjes drukken

Hieronder tref je de algemene aanleverspecificaties van dit product. Wil je meer informatie over het correct aanleveren van je drukbestanden? Onder het kopje "Downloads & werktekeningen" is aanvullende informatie te vinden.

  • Afloop: 3mm rondom. Laat je achtergrond doorlopen in de afloop.
  • Snijtekens: mag maar hoeft niet.
  • Afbeeldingen: wij raden een resolutie aan van 300DPI. Lukt dat niet dan is 150DPI nog acceptabel.
  • Lijndiktes: minimaal 0,25 pt.
  • Kleurgebruik: bij full-colour drukwerk gebruik je alleen CMYK, géén PMS en RGB kleuren.
  • PDF: bij voorkeur sla je de PDF op als PDF/X1a:2001.

Welke papiersoort is het meest geschikt voor visitekaartjes? Welke afwerking moet je kiezen? Welke productiemethode is het beste? Bij DWCprint krijgen wij veel van dit soort vragen binnen. Wij geven hieronder een antwoord op de meeste gestelde vragen rondom het laten drukken van visitekaartjes.

Welk papiersoort voor visitekaartjes?

Dit is zonder twijfel de meest gestelde vraag. Klanten die ons deze vraag stellen, adviseren wij om gratis onze Sample Box aan te vragen. Dan kan je het papier eerst bekijken en voelen voordat je een definitieve keuze maakt. In afwachting tot de doos bij jouw op de deurmat valt, geven wij je hieronder alvast één belangrijke tip:

Kies niet voor het goedkoopste papier!

Veel bedrijven kiezen voor MC mat of MC glanzend omdat deze papiersoorten bij een lager gewicht en zonder extra’s het minste kosten. Daarbij is MC Silk (mat) de matte variant en MC glanzend is glanzend. Echter voor een paar euro’s meer heb je al een hele lading visitekaartjes van papier dat een stuk dikker is. Daardoor ogen jouw visitekaartjes veel professioneler.
Goede en betaalbare papiersoorten voor visitekaartjes zijn HVO (Houtvrij Offset) of sulfaatkarton dubbelzijdig gestreken. Het verschil tussen deze twee papiersoorten is dat HVO Houtvrij Offset wat matter is en daardoor beter beschrijfbaar. Aan de andere kant heeft sulfaatkarton weer het voordeel dat dit papier uit meerdere lagen bestaat. Dat maakt deze papiersoort bijzonder sterk en het zal niet snel kreukelen.

Digitaal drukwerk of Offset drukwerk?

Ten onrechte denken mensen vaak dat de ene productiemethode een betere kwaliteit heeft dan de andere. Dat is een misvatting. De kwaliteit is bij beide hetzelfde. Het verschil zit in de levertijd, de kostenberekeningen en de keuzemogelijkheden. Standaard drukken wij onze visitekaartjes digitaal.

Kortere levertijd

Digitaal drukwerk heeft een aanzienlijk kortere doorlooptijd dan offset drukwerk. Lees je maandagochtend deze blog en heb je voor dinsdag nieuwe visitekaartjes nodig, dan ben je nog op tijd. Wil je jouw nieuwe visitekaartjes nog sneller in huis hebben, dan kan dat via een spoedlevering. Neem hiervoor contact op met onze helpdesk-medewerkers.

Lagere kosten

Een ander groot voordeel van digitaal drukwerk is dat je bij één bestelling meerdere ontwerpen kunt uploaden. Wil je dus voor tien medewerkers visitekaartjes laten drukken, dan hoef je maar één keer het formulier in te vullen.
Deze werkwijze bespaart jou tijd (en dus geld), maar er is meer. Door onze werkwijze besparen wij aan onze zijde ook aan overhead en snijkosten. Dit hebben wij doorberekend in een lagere prijs voor jou.
Daarnaast zijn de opstartkosten van digitaal drukwerk een stuk lager dan bij offset drukwerk. Bij offset drukwerk moeten wij namelijk eerst drukplaten maken. Daarom is offset drukwerk alleen goedkoper bij grotere oplagen van een en hetzelfde ontwerp.

Meer keuzemogelijkheden

Ten slotte heb je bij digitaal drukwerk een grotere keuzevrijheid in papiersoort, formaat en afwerking. Bij offset drukwerk voor visitekaartjes ben je gebonden aan één papiersoort, één standaardformaat en een standaard afwerking.

Welke formaat voor visitekaartjes?

In Nederland is 85 mm x 55 mm het meest standaard. Wil je echter opvallen met jouw visitekaartjes, dan kies je voor een afwijkend formaat. Al een kleine wijziging in de verhoudingen (bijv. 90 mm x 80 mm) zal direct opvallen. Wil je echt origineel zijn, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor vierkante visitekaartjes. Bij DWCprint heb je de volledige vrijheid om je eigen formaat te kiezen.
Wij adviseren wel om voorzichtig te zijn met een afwijkend formaat voor visitekaartjes. Voor het bewaren van visitekaartjes van anderen gebruiken mensen vaak doosjes en visitekaartenmapjes die op het 85 mm x 55 mm-stramien zijn gebaseerd. Als jouw visitekaartjes hiervan afwijken, kan dat onbedoeld tot irritatie leiden.

Welke extra’s moet je kiezen?

Bij DWCprint kan je uit tal van extra’s kiezen bij de uiteindelijke vormgeving van je visitekaartjes. Hieronder gaan wij kort in op de belangrijkste opties.

Gevouwen visitekaartjes

Bij gevouwen visitekaartjes heb je een klapkaartje. Dit is een slimme manier om meer drukruimte te creëren zonder aan het standaardformaat van 85 mm x 55 mm te hoeven tornen.

Lamineren

Bij lamineren brengen wij een extra beschermde laagje aan over je visitekaartjes. Hierdoor blijven de visitekaartjes er langer goed uitzien. Je hebt hier de keuze uit een mat of glanzend laminaat.

visitekaartjes drukken

Boorgaten

Vooral bloemisten vinden dit handig. Door het boorgaatje kan je namelijk een visitekaartjes eenvoudig aan de steel van een bloem vastmaken. Ook voor andere bedrijven zijn visitekaartjes met boorgaatjes een interessante optie. Bijvoorbeeld voor relatiegeschenken waarbij je eenvoudig een visitekaartje aan een cadeautje wilt vastmaken.

visitekaartjes drukken

Tip: Vraag het de specialist

Staat jouw vraag hier niet tussen of wil je graag persoonlijk advies? Dan kan je ons altijd bellen, mailen of met één van onze medewerkers chatten. Onze specialisten zitten klaar om jou te helpen met een deskundig advies.


Samples van dit product ontvangen?

Van alle producten hebben we samples voor je klaar liggen. Wil je een voorbeeld van dit product? Vul dan onderstaande gegevens in. We versturen je direct gratis en geheel vrijblijvend enkele voorbeelden. Geef wel even duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we je direct van de juiste materialen voorzien!