Keuzehulp bij kranten drukken

Krant drukken? Kranten zijn bij uitstek de manier om mensen en klanten te informeren. Laat een krant drukken voor jouw bedrijf en breng zo aanbiedingen en nieuwe producten op een originele en goedkope manier onder de aandacht!

  • Leverbaar vanaf 1000 exemplaren
  • Standaard levering binnen 5 werkdagen, in overleg sneller mogelijk
  • Diverse papiersoorten, waaronder een uniek helder wit HVO papier
  • Geheel in full-colour bedrukt
  • 3 verschillende formaten leverbaar

Kranten keuzehulp van DWCPRINT

Krant drukken

Tabloid krant drukken

Laat ons jouw bedrijfsblad of verenigingsblad drukken op tabloidformaat en je hebt een uitgave die er professioneel uitziet en ook lekker in de hand ligt. Tabloid krant bestellen

Krant drukken

Berliner krant drukken

Wil je dat jouw periodiek opvalt tussen de andere poststukken die je leden of klanten op de deurmat vinden, laat DWCPRINT je uitgave drukken in het krantenformaat berliner. Dit is iets kleiner dan het klassieke dagbladformaat en iets groter dan een tabloid. Berliner krant bestellen

Krant drukken

Half berliner krant drukken

Hoe zorg je dat jouw tijdschrift opvalt tussen alle andere tijdschriften die in het schap staan? Eén woord: half-berliner! Dit formaat is net iets groter dan de meeste andere tijdschriften, maar nog wel kleiner dan een tabloid.
Half berliner krant bestellen

Kranten drukken bij DWCPRINT

Bij DWCPRINT nemen we met minder geen genoegen, we gaan voor topkwaliteit, snelle leveringen en een 100% tevredenheid van alle klanten. Ook als we voor jou een krant gaan drukken zal jij onze service en kwaliteit ervaren. Een orderbegeleider die weet waar hij over praat helpt jou met alle facetten van het drukken van jouw eigen krant. Van aanlevering tot aflevering. Want ook bij de aanlevering van jouw krant staan wij graag voor jou klaar. Begin jij met de opmaak van jouw krant? Het kan verstandig zijn om voor het definitieve bestand alvast een proefbestand bij ons aan te leveren. Zo kunnen wij jou het beste adviseren en begeleiden bij het drukken van jouw eigen krant.

Kranten in diverse formaten

Wij bieden kranten aan in diverse formaten zoals jij hierboven hebt kunnen lezen. Elk formaat krant heeft zijn eigen voor- en nadelen. De drukkwaliteit is bij alle kranten gelijk, en hoogwaardig. Ook de papiersoorten komen nagenoeg overeen. In Nederland is de tabloidkrant het populairst. De meeste dagbladen verschijnen in dit formaat. Het berliner, en half-berliner formaat zijn van oorsprong Duitse formaten. Een half berliner is exact de helft van een vol berliner formaat. Een groot voordeel van het berliner formaat is dat deze afgewerkt groter is dan de meeste andere folder items. Mocht je de berliner gaan verspreiden dan is het zeer waarschijnlijk dat jouw krant de grootste is en dus het meest opvalt.

Product niet gevonden?

Niet gevonden wat je zocht? Geen paniek! We helpen je graag persoonlijk verder om het beste product te vinden wat pas bij jou wensen! Of je nu een krant wilt laten drukken of iets anders. Klik hier om een offerte aan te vragen.

Samples van kranten ontvangen?