Levertijd & levering

Afspraak is afspraak. Eén van de belangrijkste kernwaarden van onze organisatie. Doordat wij de processen in eigen hand houden schakelen we snel. Dit betekent concreet dat jij erop kan vertrouwen dat het drukwerk op tijd geleverd wordt. Wel zo prettig.

Aanlevertijden

Bestel jij op werkdagen voor deze tijden dan nemen we jouw order nog dezelfde dag in behandeling.

  • Digitaal drukwerk voor 16.00 uur
  • Grootformaat drukwerk voor 16.00 uur
  • Offset drukwerk voor 10.00 uur

Levertijd

Bij alle producten staat boven de prijzentabel de levertijd aangegeven in werkdagen. Heb jij het sneller nodig? Neem gerust contact met ons op! Wie weet hebben we nog ruimte om jouw drukwerk sneller te produceren.

Verzendmogelijkheden

Verzending met DHL - standaard (meerprijs €0,00)

Deze optie gebruiken wij standaard bij alle producten. In 95% van de gevallen zal op de werkdag na verzending de order bij je worden afgeleverd. Heb je op donderdag avond/nacht de track-and-trace code ontvangen, dan kan je je zending verwachten gedurende de gehele vrijdag. Ontvang je de track-and-trace op vrijdag avond/nacht dan zal de zending maandag bij je worden afgeleverd.

Verzending met DHL - vroege levering (meerprijs €9,95)

Bij bestellingen met digitaal drukwerk is het mogelijk je bestelling vroeg in de ochtend (voor 11.00 uur) af te laten leveren. Heb je op donderdag avond/nacht de track-and-trace code ontvangen, dan kan je je zending verwachten op vrijdag voor 11.00 uur. Ontvang je de track-and-trace op vrijdag avond/nacht dan zal de zending indien op maandag voor 11.00 uur bij je worden afgeleverd.

Verzending met DHL - avondlevering (meerprijs €1,00)

Bij bestellingen met digitaal drukwerk is het mogelijk je bestelling in de avond (na 18.00) af te laten leveren. Heb je op donderdag avond/nacht de track-and-trace code ontvangen, dan kan je je zending verwachten op vrijdag na 18.00 uur. Ontvang je de track-and-trace op vrijdag avond/nacht dan zal de zending indien mogelijk op zaterdag bij je worden afgeleverd.

Verzending met DHL - afhalen bij Parcelshop (meerprijs €0,25)

Bij kleine bestellingen (maximaal 15kg) digitaal drukwerk is het mogelijk deze te laten afleveren bij een DHL Afhaalpunt (zoek een afhaalpunt) bij jou in de buurt. Zodra wij jouw order verzenden ontvang jij hiervan e-mail met de track-and-trace link, waarmee jij de zending kan volgen naar het afhaalpunt. Zodra de zending op het afhaalpunt klaar ligt ontvang jij hiervan een e-mail. Zorg er wel voor dat je bij het afhalen van je pakket een geldig identiteitsbewijs mee neemt!

Track en trace

Als wij het drukwerk versturen ontvang jij van ons in de meeste gevallen een track en trace code. Hiermee kun je snel en eenvoudig zien waar jouw pakket zich bevindt. Helaas kunnen we geen uitspraak doen over de tijd van levering. Dit is afhankelijk van de transporteur, wij kunnen niet achterhalen rond welke tijd het pakket of pallet geleverd wordt.

Leveringen Benelux en Duitsland

Alle prijzen zijn inclusief bezorging binnen de Benelux en Duitsland. Binnen de Benelux zal de levering (afhankelijk van de gekozen service) binnen 1 werkdagen na verzending bij je worden afgeleverd. Bij leveringen in Duitsland kan de doorlooptijd iets langer zijn.

Neutrale levering & wederverkopers

In het afrekenproces bieden we jou ook de optie je drukwerk (neutraal en kosteloos) naar een ander leveradres te laten versturen. Jij kan er dus voor kiezen het pakket direct af te leven bij jouw klant! Bij een neutrale verzending zal er geen afzender op de verpakking staan en kan jouw klant er dus nooit achter komen waar het drukwerk vandaan komt. Ook van deze neutrale zendingen ontvang jij als besteller een track-and-trace link.