Keuzehulp bij magazines drukken

Bij DWCPRINT drukken wij moeiteloos jouw magazine. Het drukken van jouw magazine doen wij geheel naar jouw smaak. Lamineren, mat, een speciale manier van inbinden? Wij zorgen dat jouw magazine een echte ‘musthave’ wordt. Bekijk hieronder de opties voor jouw specifieke wensen.

Voordelen drukwerk bij DWCPRINT

  • Kies je eigen formaten en papiersoorten
  • Oplages van 50 tot 10000 exemplaren (en meer)
  • Geheel in full-colour bedrukt
Geniete brochure drukken
Geniet magazine
 

 

Gelijmde brochure drukken
Gelijmd magazine
 

 

Wire-O brochure drukken
Wire-O magazine
 

Magazine drukken bij DWCPRINT

Wanneer jij bij DWCPRINT bestelt krijg je direct veel opties om jouw magazine zo perfect mogelijk te maken. Jij kan volledig online jouw magazine samenstellen. Kom je er toch niet helemaal uit of wil je advies? Een van onze orderbegeleiders helpt jou graag persoonlijk verder bij het adviseren bij het papier, het aanmaken van jouw order of het controleren van jouw drukbestanden. Zo weet jij zeker dat jouw magazine naar wens bij jou wordt afgeleverd!

Het drukken van een magazine

Een magazine kunnen we op verschillende manieren drukken. Bij DWCPRINT hebben wij de optie voor digitaal- en offset drukwerk. Het digitaal drukken van een magazine is met name geschikt voor kleine oplages onder de 250 exemplaren. De kosten voor de kleine oplages houden we gering dankzij de lage opstartkosten van onze digitale machines. Daarnaast is ook de levertijd van digitaal gedrukte magazines korter dan de offset gedrukte magazines. Wil je offset magazines drukken dan is het verstandig een minimale oplage van 500 exemplaren te hebben. Minder is uiteraard mogelijk maar vaak prijstechnisch niet interessant. Op het gebied van kwaliteit doen digitaal en offset gedrukte magazines niet meer voor elkaar onder. Voor de offset gedrukte magazines bieden we een standaard aantal papiersoorten aan. Hiervan kan worden afgeweken, vraag hiervoor een offerte aan bij één van onze orderbegeleiders. Heb jij vragen over het drukken of samenstellen van jouw eigen magazine? We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en desnoods een passende offerte voor jou samen te stellen. We horen graag van je, neem contact met ons op!