Partner worden

Op zoek naar een online drukkerij die de handen voor jou in het vuur steekt? Betrouwbaar, loyaal en eerlijk? Klop dan zeker eens bij ons aan en maak kennis met het partnerprogramma van DWCprint. De grafimedia, een markt die bijna dagelijks verandert. Leveranciers die elkaar bestoken met de laagste prijs, terwijl prijs voor een professional niet altijd het belangrijkste is. Wij willen een goed product op tijd leveren aan de klant, tegen een eerlijke prijs waar iedereen wat aan kan verdienen. 

Wijvan DWCprint doen niet mee in de prijzen oorlogen welke online gaande zijn. We zijn niet duur, maar leveren kwaliteitsproducten en maken met jou afspraken waar jij op kan bouwen. We werken aan relaties waarin we geven en nemen, ook wanneer aan onze kant onverhoopt iets mis zou gaan. Automatiseren doen we tot op zekere hoogte. Drukwerk blijft een uniek product waarin je niet alles kan en moet willen automatiseren.

De voordelen als partner van DWCprint

  • Een vast contactpersoon, met verstand van zaken. Snelle reacties op jouw aanvragen en eventueel zelfs contact buiten de reguliere openingstijden.
  • Moeilijke producties? Wij bieden jou advies op maat, je beschikt over onze buitendienst met verstand van zaken welke graag uit naam van jou bedrijf mee gaat naar jouw afspraak.
  • Gratis drukwerk ter promotie van de producten die we gezamenlijk verkopen.
  • Aantrekkelijke kortingen op alle producten.
  • Lijsten met inkoopsprijzen en alle specificaties.
  • Levering van productfoto’s en aanleverspecificaties.

Meer informatie over ons partner programma?

Is jouw inkoop van drukwerk meer dan €10.000 per jaar over meer dan 60 orders en ben je op zoek naar een vaste leverancier? We helpen je graag op weg en bekijken graag gezamenlijk de mogelijkheden. Voor meer informatie kan je contact op nemen met Martijn ten Pas, mailen naar martijn@dwcprint.nl of bel 088-3388511.