Bestel de DWCPRINT showcase voor €9,95 incl. BTW

De showcase van DWCPRINT is een echte must-have voor iedereen die wel eens drukwerk bestelt. Deze map bevat meer dan 60 papiersoorten en alle informatie over de papiersoorten en mogelijke afwerkingen die je maar kunt bedenken. Alle genoemde afwerkingen en papiersoorten produceren we volledig in eigen huis. Dus wat je ook kiest, wij maken het voor je. Alle papiersoorten liggen standaard op voorraad en zijn te bestellen via onze website. We lichten graag toe hoe je de showcase kunt gebruiken. 

Showcase DWCPRINT* Let op! De showcase is alleen beschikbaar voor bedrijven en niet voor particulieren. Alle bestellingen worden handmatig gecontroleerd. Wens je als particulier een sample van een specifieke papiersoort, neem dan contact met ons op. We sturen deze graag toe!

Wat zit er in de Showcase? 
In de Showcase vind je een compleet overzicht van onze papiersoorten en alle mogelijke afwerkingen. Deze soorten zijn onder te verdelen in zeven categorieën: gestreken papier, ongestreken papier, ecologisch papier, speciale papiersoorten, drukmogelijkheden, foliedruk en alle mogelijke afwerkingen. We hebben er ook een handige legenda aan toegevoegd, zo raak je nooit de weg kwijt.

Wat heb je er aan?
Met deze mooie ringband map met onbegrensde mogelijkheden vind jij altijd de geschikte papiersoort, drukmogelijkheid en/of afwerking voor jouw drukwerk. Of dit nou een brochures, visitekaartjes of postkaarten zijn. Je ziet hoe tekst en foto tot uiting komen op de verschillende papiersoorten en je voelt hoe dik het papier is. Ook krijg je een goed beeld bij de niet-standaard papiersoorten en afwerkingen. Leuk voor als je eens iets anders wilt. Zoals drukken met goud, wit of zelfs transparante inkt. Is dit nog niet voldoende en ben je op zoek naar echte blingbling, dan kun je ook een kijkje nemen bij de verschillende metallic folies, zoals goud en zilver. Je krijgt ook een goed overzicht van alle mogelijke afwerkingen, zoals vouwen, rillen, perforeren en gelijmd brocheren.  

Kortom, voor al jouw creatieve ideeën bieden wij de beste oplossing. DWCPRINT, de drukker die alles kan. En zo niet, dan toch