Spot-uv

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spot-UV behoort tot één van onze drukwerkspecials. Spot-UV is een manier om jouw drukwerk letterlijk en figuurlijk wat extra glans te geven. Spot-UV kun je toepassen op delen waarvan jij vindt dat deze er extra uit mogen springen. Het geeft jouw drukwerk in een handomdraai de nodige exclusiviteit. Bij DWCPRINT bestel jij jouw spot-UV drukwerk al vanaf oplage 1. Uiteraard kun je ook voor de grote(re) oplages bij ons terecht.

Wat is spot-UV?

Spot-UV lak is niets anders dan het aanbrengen van een hoogglanzende lak/folie daar waar jij dit wilt. Op deze manier kun je op een relatief eenvoudige wijze een luxe uitstraling geven aan jouw drukwerk. Spot-UV zorgt ook voor een leuk verrassingseffect in jouw drukwerk. Wanneer je speelt met lichtval worden de glanzende elementen namelijk nog beter zichtbaar. 

Hoe werkt spot-UV?

Het aanbrengen van spot-UV is een tijdrovend proces. Het begint met het drukken van het full-colour deel van jouw ontwerp. Zodra dit is gebeurd, worden de gedrukte vellen voorzien van een softtouch matlaminaat. Dit is nodig omdat anders de spot-UV folie niet hecht. Zodra de vellen zijn voorzien van laminaat, worden de spot-UV delen gedrukt. Drukken doen we met een clearink, de naam zegt het al: een transparante inkt. Hier overeen brengen we vervolgens de hoogglans folie aan. Daarna is jouw drukwerk klaar om verder afgewerkt te worden tot visitekaartjes, kaarten, flyers of folders

Wat zijn de aanleverspecificaties voor spot-UV?

Spot-UV is een prachtige afwerktechniek. Voor een perfect resultaat is het van belang dat je de aanleverspecificaties voor een afwerking met spot-UV goed doorneemt. Hierin staat precies uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Uiteindelijk hebben we één PDF bestand van je nodig waarin zowel het full-colour beeld als de spot-UV delen zijn opgenomen.  

Kan ik voorbeelden ontvangen van een afwerking met spot-UV?

Dat is zeker mogelijk. Voorbeelden van een afwerking met spot-UV sturen we gratis en vrijblijvend via de post naar je op. Je kunt ook de DWCPRINT showcase bestellen. Hierin tref je al onze papiersoorten, druk- en afwerkmogelijkheden aan (waaronder een afwerking met spot-UV). Houd wel rekening met het feit dat je spot-UV niet op al onze papiersoorten kunt toepassen. Op papiersoorten met een structuur hecht laminaat niet. Omdat we spot-UV alleen aan kunnen brengen op een ondergrond van softtouch laminaat, vallen deze papiersoorten dus af. 

Kan ik een proefdruk bestellen met spot-UV?

Een proefdruk is de perfecte manier om te ontdekken of de uitvoering van jouw drukwerk is zoals jij dit voor ogen hebt. Bij DWCPRINT bestel je een proefdruk met spot-UV met 50% korting. Je vult alle gewenste specificaties in op de productpagina en geeft bij de oplage aan dat het gaat om een proefdruk. De korting is direct zichtbaar op de productpagina. 

Waarom spot-UV drukwerk bestellen bij DWCPRINT?

Natuurlijk wil je verzekerd zijn van topkwaliteit drukwerk. Bij DWCPRINT hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Dat zit wel goed. Wij geven je 100% tevredenheidsgarantie. Heb je vragen over het bestellen van drukwerk met spot-UV of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken door met ons te chatten (direct antwoord), ons een mailtje te sturen, met ons te whatsappen of door ons te bellen. Ook wanneer je behoefte hebt aan gratis en vrijblijvend advies horen we dit graag van je. 

Drukwerk met spot-UV? DWCPRINT is jouw drukwerkpartner!