Verzenden en bezorgen

We zijn benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen. Wij zijn er van overtuigd dat we samen met jou je omzet kunnen verhogen, door het effectief inzetten van marketingmiddelen tezamen met efficiënte diensten en processen. Je interesse gewerkt? Laat je gegevens achter en we maken een afspraak voor een kop koffie.

Direct Mail

Volautomatisch geadresseerd, geseald of ingestoken in een enveloppe en voordelig afgeleverd bij je klanten. Wij beheren desgewenst de gehele campagne van ontwerp of druk tot brievenbus. Direct mail campagnes, al vanaf 250 stuks, worden bij DWCPRINT snel en uiterst zorgvuldig uitgevoerd. Gegarandeerd de beste kwaliteit drukwerk en de bezorging vindt op de afgesproken dag plaats. Met ons advies voor het effectief inzetten van drukwerk, haal je optimaal rendement uit je campagne.

Vraag een offerte aan

 

Huis-aan-huis verspreiding

Met DWCPRINT is huis-aan-huis adverteren doeltreffender dan schieten met hagel. DWCPRINT verzorgt de adressen voor verspreiding op basis van postcodegebied of samengesteld uit 250 criteria om een specifieke doelgroep te bereiken. Met onze effectieve geo-analyse tool stellen wij een adressenbestand voor je samen op basis van o.a. klant herkomst, transactiedata, doelgroeppenetratie en tal van andere socio-demografische kenmerken. Op deze wijze heb je minimale verspilling en optimaal rendement.

Vraag een offerte aan

 

Periodieken

Je week-, maand- of kwartaaluitgave tijdig bezorgd en zonder gedoe. Bij DWCPRINT wordt je magazine, krant of special, van druk tot brievenbus, geheel verzorgd. Wij kijken samen met jou hoe we de productie en verspreiding op de meest economische manier kunnen inzetten, zonder afbreuk te hoeven doen aan kwaliteit. Wij nemen jou zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Vraag een offerte aan