WEB 2 PRINT Software

BrandME - BRANDING MADE EASY

BrandME is een gebruiksvriendelijke brandtool om offline en online marketing- & communicatiecontent te creëren, personaliseren en bestellen. BrandME is een Marketing Resource Management tool (MRM) die marketingprocessen automatiseert en stroomlijnt. Dankzij de flexibele templates kunnen medewerkers met een paar muisklikken visitekaartjes, briefpapier, (product)folders, posters en zelfs gehele brochures creëren, personaliseren en bestellen. Om gebruik te maken van BrandME is geen kennis benodigd van grafische programma’s en door de automatische huisstijlbewaking zal alles wat gecreëerd wordt consequent in lijn zijn met de organisatie- of merkidentiteit. De uiting zal consistent geproduceerd worden in lijn met uw huisstijl.

Slimme web 2 print designtemplates

Medewerkers kunnen dankzij de designtemplates zelf eenvoudig uitingen creëren die aansluiten bij de merkidentiteit, zoals: (nieuws)brieven, advertenties, brochures, uitnodigingen en visitekaartjes. De opmaak van bijvoorbeeld een visitekaartje is beschermd binnen de template. De content (zoals naam, functie, en contactgegevens) is vrij aan te passen. Ook is het mogelijk om, door middel van het uploaden van een Excelbestand, met enkele muisklikken visitekaartjes voor meerdere medewerkers te bestellen.

Workflow management

De workflow management tool zorgt ervoor dat je eenvoudig een workflow kunt aanmaken. Je kunt hiermee gebruikers rechten en rollen toekennen zodat er eenvoudig goedkeuring plaats kan vinden van uitingen en publicaties. Hiermee kan je het mogelijk maken uitingen door elke medewerker te laten maken, maar de goedkeuring en uiteindelijke bestelling door de (eind)verantwoordelijke medewerker te laten doen.

Investering

Web 2 print software hoeft niet duur te zijn. Dat bewijzen we met BrandME. Een systeem wat laagdrempelig en zonder maandelijkse kosten kan worden ingezet. Bestellen marketeers maandelijks 50 tot 100 verschillende visitekaartjes? Openen, opmaken, opslaan en bestellen kost al snel een uur per ontwerp. Met BrandME is dat terug te brengen naar slechts enkele minuten, waarmee kostbare tijd geïnvesteerd kan worden in echte marketing.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Steven Jansen via 06 - 57 39 35 68 of mail naar steven@dwcprint.nl

Basis layout BrandME

web 2 print software


De voordelen van BrandME

Centraal
Beheer alle media, marketing- & communicatiecontent op één centrale plaats. Altijd en overal toegankelijk.

Bewaak
Continuïteit dankzij de overkoepelende huisstijl bewaking. Deze beheert en beschermt de identiteit van uw merk en organisatie.

Crëer
Van visitekaartje tot productbrochure, van Facebook advertentie tot gebruikshandleiding in meerdere talen. Creëer snel, eenvoudig en met consequent gebruik van de huisstijl.