Kerst staat weer voor de deur! Een moment waar de meesten van ons weer heel erg naar uit kijken. Een moment van gezelligheid en samen zijn met familie en vrienden. De decembermaand is ook het moment voor het versturen van kerstkaarten. Ondanks het feit dat het versturen van kerstkaarten de afgelopen jaren wel iets in populariteit is afgenomen, dient de kracht van het versturen niet onderschat te worden. 

Het belang van het versturen van kerstkaarten

Twijfel je nog of je kerstkaarten moet gaan versturen dit jaar? Wij geven jou 7 redenen waarom je dit zou moeten doen. 

  1. om jouw klanten te bedanken voor de samenwerking van afgelopen jaar om te laten zien dat jij jouw klant(en) waardeert 
  2. om vooruit te blikken op de samenwerking van het nieuwe jaar
  3. om tegelijkertijd nieuwe dingen aan te kondigen (bijvoorbeeld een service of product) en hiermee interesse op te werken.
  4. om tegelijkertijd een kortingsactie te communiceren 
  5. om je weer even in the picture te spelen 
  6. wanneer jij ze vroegtijdig verstuurd, laat dit zien dat je punctueel bent
  7. het laat een positieve indruk achter

Kortom; kerstkaarten versturen moet je zeker doen! 

Kerstkaarten collectie
Kerstkaarten ontwerpen en drukken

Nu horen we jou denken: leuk zo’n kerstkaart, maar deze moet ook nog ontworpen worden en gedrukt worden. Voor het drukken van jouw kerstkaarten zit je bij DWCPRINT goed. Hier heb je ontzettend veel opties bij het samenstellen van jouw kerstkaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze drukwerkspecials, zoals foliedruk, spot-uv en drukken met witte inkt? Kun je wel wat inspiratie gebruiken bij het ontwerpen van jouw kerstkaart? Lees dan hier onze blog waarin we de laatste trends op het gebied van kerstkaarten drukken uitlichten.

Helemaal geen tijd/zin om een ontwerp te (laten) maken? Maak dan gebruik van onze gratis kerstkaarten templates, gebaseerd op de laatste trends. Deze download je hier.  

Jouw kerstkaarten leverancier 

Natuurlijk wil je wel dat de kerstkaarten die je gaat versturen er perfect uitzien. Wij hebben goed nieuws voor je: wanneer jij deze laat drukken door DWCPRINT ben jij altijd verzekerd van topkwaliteit drukwerk. Kwaliteit vinden wij ontzettend belangrijk en dat maakt dat wij alleen werken met de beste machines en materialen. Heb jij vragen over het drukken van kerstkaarten? Neem dan contact met ons op. Wij zitten op werkdagen tijdens kantooruren klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via onze handige chatfunctie (met direct antwoord), via mail, door ons te bellen of met ons te Whatsappen. 

Kerstkaarten versturen? Zeker doen! Laat ze drukken bij DWCPRINT!

Pin It on Pinterest

Share This