Drukwerk met foliedruk

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina

Foliedruk is een ontzettend leuke manier om jouw drukwerk net even dat beetje extra's te geven. Foliedruk is op het moment razend populair. Dat is natuurlijk niet voor niets. Door bepaalde elementen in jouw drukwerk met een gekleurde metallic folie extra onder de aandacht te brengen, geef jij jouw drukwerk direct een exclusieve uitstraling. Foliedrukken doen we digitaal. Dit betekent dat we niet met dure stempels hoeven te werken en jij jouw drukwerk met foliedruk al voordelig bestelt vanaf 1 stuks.

foliedruk

Wat is foliedruk?

Foliedruk is het veredelen van drukwerk met een metallic folie. Hiermee kun je bepaalde onderdelen in je ontwerp (extra) uitlichten. Een logo, een naam, of een gaaf patroon? Jij bepaalt het helemaal zelf. Door jouw drukwerk te voorzien van een gekleurde metallic folie geef je het in een handomdraai een exclusieve uitstraling. Doordat de folie een hoogglanzende uitstraling heeft, valt dit echt op. 

Hoe werkt foliedruk?

Hoe foliedruk werkt? Allereerst drukken we het full-colour deel van je drukbestand. Vervolgens worden de gedrukte vellen voorzien van een softtouch laminaat. Dit laminaat heeft een matte uitstraling en voelt (zoals de naam als doet vermoeden) aangenaam zacht aan. Zodra alle vellen zijn voorzien van een laminaat, drukken we de foliedelen. Een volgende stap is het foliëren van de vellen met de door jou gekozen foliekleur. Wat dan nog rest zijn de overige afwerkingen (snijden, rillen, boren, etc.) en jouw foliedrukwerk is helemaal klaar om verzonden te worden. 

Wat zijn de mogelijkheden van foliedruk?

Bij DWCPRINT kun je ontzettend veel drukwerkproducten laten afwerken met foliedruk. Brochures, flyers, folders, visitekaartjes of geboortekaartjes afgewerkt met folie? Het is allemaal mogelijk. Om drukwerk af te kunnen werken met foliedruk is het altijd nodig om een softtouch laminaat aan te brengen onder de folie, anders hecht de folie niet. Omdat niet al onze papiersoorten kunnen worden voorzien van een laminaat, is het papierassortiment voor foliedrukwerk iets meer beperkt. Toch heb je nog steeds volop keuze. Wil je twee verschillende foliekleuren combineren in één ontwerp? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Uit welke foliekleuren kan ik kiezen?

Bij DWCPRINT kies je uit maar liefst 9 verschillende metallic foliekleuren. Je treft in ons folie-assortiment onder andere het populaire goudfolie, zilverfolie, koperfolie en rosé-goudfolie aan. Daarnaast kun je ook kiezen uit de kleuren groen, blauw, rood, violet en kristal. Voor elk wat wils dus!

Hoe dient foliedruk aangeleverd te worden?

Foliedruk is een ontzettend mooie techniek. Wanneer jij jouw bestand op de juiste manier opmaakt en rekening houdt met wat wel en wat niet mogelijk is, ben jij verzekerd van een prachtig resultaat. In onze aanleverspecificaties leggen we uit wat de mogelijkheden zijn van foliedruk. Lees deze daarom alvorens goed door. We hebben uiteindelijk één bestand van je nodig (PDF) waarin je zowel de full-colour delen als de foliedelen hebt opgenomen. 

Kan ik voorbeelden ontvangen van de verschillende kleuren folie ?

Wil je voorbeelden zien van de verschillende foliekleuren? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om gratis samples aan te vragen. Deze sturen we vrijblijvend via de post naar je op. Omdat we de voorbeelden per post versturen, kan het iets langer duren voor je deze in huis hebt. Wil je een compleet overzicht van alle papiersoorten waar we op kunnen drukken en al onze druk- en afwerkopties? Bestel dan onze DWCPRINT showcase. Hierin tref je ook voorbeelden aan van al onze foliekleuren. 

Kan ik een proefdruk bestellen met foliedruk? 

Vind je het spannend om direct een grote oplage drukwerk met foliedruk te bestellen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om tegen 50% korting een proefdruk te bestellen. Het bestellen van een proefdruk doe je, na alle gewenste specificaties te hebben ingevuld, bij oplage te kiezen voor 'proefdruk'. De 50% korting is direct zichtbaar op de productpagina. 

Waarom drukwerk met foliedruk bestellen bij DWCPRINT?

Bij DWCPRINT ben je verzekerd van topkwaliteit. Jouw drukwerk met foliedruk produceren we in onze eigen drukkerij. Hier werken we alleen met de beste machines en materialen, waardoor jij bij ons elke dag van 100% tevredenheidsgarantie kunt profiteren. Heb je vragen over een afwerking met foliedruk? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen bereiken door ons te bellen, met ons te chatten, te whatsappen of door ons een mailtje te sturen. We helpen je graag verder. 

Drukwerk met foliedruk? DWCPRINT is jouw drukwerkpartner!