Koppeling met DWCPRINT

Bezig met laden...

Met de komst van onze nieuwe webshop, die we eind 2020 hebben gelanceerd, hebben we de functionaliteiten voor koppelingsmogelijkheden flink uitgebreid. Hiermee bieden we jou opties om snel en gemakkelijk prijzen te berekenen en direct orders naar ons door te sturen. Dit allemaal middels een realtime API-koppeling of via XML bestanden.

Insturen van je order met een XML

Heb je een eigen shop waarmee je orders kan exporteren naar een XML file volgens een vaste structuur? Dan kan er een koppeling tot stand worden gebracht met ons. De XML bevat alle essentiële informatie, zoals bijvoorbeeld het afleveradres, je eigen relatienummer, alle productspecificaties en een link naar het drukbestand. De XML die jij naar ons doorstuurt kunnen wij volledig uitlezen. Uiteraard checkt de orderbegeleider de order nog voor deze in productie wordt genomen.

We kunnen onder andere orders ontvangen uit de volgende systemen:

  • OnPrintShop webwinkels
  • Prindustry webwinkels
  • Magento 2 (middels Xtento order export module)
  • Koppeling met GSapi

Realtime calculeren via onze API

Realtime calculeren van prijzen kan middels onze API. Van alle producten is een optieboom beschikbaar die is op te vragen via een simpele GET request. In deze optieboom staan alle mogelijke papiersoorten, bedrukkingen en afwerkingen. Door een POST request aan onze servers te richten met specifieke productwensen is het mogelijk een prijs inzichtelijk te maken. Bij meerdere oplages kun je deze POST meerdere malen achter elkaar uitvoeren.

In onze API is het niet mogelijk te werken met uitsluitingen. Dit betekent bijvoorbeeld dat, waar normaal gesproken het lamineren van papiersoorten beneden de 170 grams niet mogelijk is, de API bij 100 grams wel de optie lamineren aanbiedt.

Beschikbaarheid van de koppeling

Drukwerk is een complex product. Een koppeling biedt daarom pas voordelen wanneer er meerdere orders per dag worden geplaatst. De koppeling is onderdeel van ons partnerprogramma voor resellers. Klik op onderstaande button voor een overzicht van alle voordelen van ons partnerprogramma voor resellers.

Technische ondersteuning bij implementatie in je eigen systeem is ook mogelijk en kan (tegen een vergoeding) worden uitgevoerd door onze eigen developers.

Branding Portal (voorheen BrandME)

Voor MKB, grootzakelijk en bedrijven met meerdere vestigingen bieden wij een unieke branding portal aan waarmee jij voor het gehele bedrijf eenvoudig je drukwerk kan beheren en bestellen.  Deze gepersonaliseerde drukwerkportal is compleet afgestemd op jouw bedrijf. Dit biedt jou de mogelijkheid eenvoudig bestanden aan te passen met de juiste gegevens in een online editor en drukwerk te bestellen met minimale handelingen. Zo bestel je in een handomdraai voor al je collega´s visitekaartjes, briefpapier en meer! Het voorraadbeheersysteem biedt de mogelijkheid extra voordelig drukwerk in te kopen en dit eenvoudig op afroep te laten bezorgen.  

De branding portal is onderdeel van ons partnerprogramma voor MKB en Grootzakelijk. Klik op onderstaande button voor meer informatie over het partnerprogramma voor MKB en Grootzakelijk.