Stickers drukken

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina

Je wilt stickers laten drukken? Voor het laten drukken van jouw stickers met eigen ontwerp zit je bij DWCPRINT goed. Hier kun je stickers bestellen van de beste kwaliteit. Je bestelt stickers al vanaf oplage 1, maar ook voor de grote(re) oplages kun je uitstekend bij DWCPRINT terecht. Je hebt ontzettend veel opties voor het drukken van sticker. Dit maakt dat we zeker ook voor jou de juiste sticker hebben. Vind je het lastig de juiste sticker te kiezen? Laat je dan gerust gratis en vrijblijvend adviseren door één van onze drukwerkspecialisten.

Waarvoor kun je stickers laten drukken?

Stickers zijn ontzettend leuke promotiedragers en ideaal voor wanneer je wilt dat jouw boodschap (letterlijk en figuurlijk) blijft plakken. Je kunt ze natuurlijk zelf ergens op plakken en op deze manier reclame maken, je kunt stickers laten drukken om iets te verfraaien (bijvoorbeeld een sluitzegel op een envelop), maar je kunt stickers ook heel leuk inzetten als weggevertje, bijvoorbeeld op een beurs of event. Een sticker doet het altijd goed!  

Wat voor stickers kan ik allemaal laten drukken?

DWCPRINT heeft stickers voor elke toepassing. Om te beginnen de losse papieren sticker. Ideaal bijvoorbeeld om in te zetten als productetiketten. Wanneer je kiest voor losse stickers heb je keuze uit verschillende sticker materialen: Gloss, Semigloss en Creme Verge. Omdat we deze stickers digitaal drukken, kun je ze ook laten bedrukken met goudinkt! Hiermee kun je jouw stickers nog een dosis extra glinstering meegeven. Papieren stickers hebben aan de achterzijde een handige breekslit. Hiermee komt jouw sticker heel gemakkelijk los van de backing. Zo kun je dus metaan aan de slag met plakken.

Envelopstickers 

Enveloppen waarin je trouwkaarten of geboortekaartjes gaat versturen op stijlvolle wijze dichtplakken? Laat dan sluitzegels drukken, ook wel sluitstickers genoemd. Deze stickers hebben we voor je voorgestanst op A4 vellen. Je hebt hiervoor keuze uit drie verschillende diameters. Het aantal stickers op een vel is afhankelijk van de diameter die je kiest. Ook heel leuk voor de verkoop in jouw webshop!

Grote stickers laten drukken

Heb je een grote sticker nodig? De vinylsticker is in ontzettend veel situaties aan te raden en kan ook buiten worden geplakt. Zoek je stickers zonder permanente lijmlaag? Kies dan voor een DOT-sticker. De speciale noppenstructuur zorgt ervoor dat je deze sticker eenvoudig kunt herpositioneren zonder lijmresten. Hetzelfde geldt voor statische stickers. Ook deze kun je herpositioneren zonder lijmresten. Ideaal voor korte promoties die je op het raam wilt plakken. Wist je dat we ook stickers voor op straat kunnen drukken? Dit en nog veel meer bestel je gewoon online bij DWCPRINT! 

Stickers / etiketten op rol 

Moet je met enige regelmaat stickers plakken, bijvoorbeeld op producten of pakketjes? Overweeg dan stickers/etiketten op rol te laten drukken. In een handige dispenserbox komen de stickers nog makkelijker los van de rol. Bepaal helemaal zelf het formaat van de sticker op rol en zo ook de vorm. Je kunt etiketten namelijk contour laten snijden, helemaal in de door jou gewenste vorm! 

Stickervellen drukken die je zelf in kunt delen

Alle vrijheid hebben in het drukken van jouw eigen stickervellen? Dan hoef je niet verder te zoeken, dan zit je bij DWCPRINT goed. Kies voor stickervellen met eigen vorm en je bepaalt helemaal zelf hoe jij jouw stickervellen indeelt. Je bepaalt óók zelf het formaat van het stickervel en zo ook de vorm van het stickervel, want ook deze kun je in een unieke vorm laten stansen!

Wil jij jouw stickervellen helemaal exclusief maken? Bijvoorbeeld voor een unieke promotie, luxe productetiketten of omdat het noodzakelijk is dat jouw kortingstickers lastig te vervalsen zijn? Laat dan stickervellen met foliedruk drukken! Je deelt ook deze stickervellen helemaal naar eigen wens in met jouw eigen contouren, en hetzelfde geldt voor de foliedruk. Kiezen doe je uit maar liefst 9 verschillende foliekleuren, waaronder het populaire goudfolie en zilverfolie. 

Waarom stickers laten drukken bij DWCPRINT?

Bestel jouw stickers bij DWCPRINT wanneer je verzekerd wilt zijn van topkwaliteit drukwerk. Door te werken met de meest vooraanstaande machines en materialen bieden wij jou elke dag opnieuw 100% tevredenheidsgarantie. Heb je vragen over stickers of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken door een chatbericht te sturen, een appje, een mailtje of door ons te bellen. Ook wanneer je advies nodig hebt omtrent het drukken van stickers horen we graag van je! 

Stickers nodig? Je bestelt ze vandaag nog eenvoudig en snel bij DWCPRINT!