Foliedruk

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Foliedruk, een ontzettend leuke manier om jouw drukwerk net even dat beetje extra's te geven. Foliedruk is op het moment razend populair. Dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt er ontzettend veel leuke dingen mee doen en het geeft jouw drukwerk direct een exclusieve uitstraling. DWCPRINT heeft het meest uitgebreide online folieassortiment. Je hebt hier maar liefst keuze uit acht verschillende foliekleuren!

Goudfolie drukken 

Een van de meest door jullie geliefde foliekleuren is toch wel goudfolie. Dat is ook niet zo gek, want bepaalde gebeurtenissen zijn gewoon goud waard. Bijvoorbeeld een gouden huwelijk, de geboorte van een nieuw leven, of wat dacht je van trouwen? Jij verzint het, wij voeren het uit. Naast goudfolie kun je bij DWCPRINT kiezen uit de volgende metallic kleuren:

  • zilver
  • koper
  • rosé goud 
  • blauw
  • rood 
  • groen 
  • violet
  • (zilver) holografisch 
  • kristal holografisch

Ben je niet op zoek naar een gekleurde folie, maar had je een transparante folie gewenst? Kies dan voor het afwerken van jouw drukwerk met spot uv, één van onze andere drukwerkspecials!

Drukkerij foliedruk 

Wij brengen foliedruk aan met een speciale techniek. Allereerst drukken wij het full colour deel van jouw ontwerp. Zodra we deze hebben gedrukt, worden de vellen voorzien van een softtouch laminaat. Dit is nodig om de folie te kunnen laten hechten. Een ander laminaat is technisch niet mogelijk. Op deze vellen, voorzien van laminaat, drukken we vervolgens de foliedelen, die we dan daarna voorzien van de juiste foliekleur. Het enige wat dan nog moet gebeuren is het afwerken van jouw foliedrukwerk. Vanaf dan is jouw foliedrukwerk klaar om naar jou of jouw klant opgestuurd te gaan worden.

Foliedruk online bestellen

Foliedrukwerk gewoon online bestellen met enkele klikken op de knop, fijn toch? Wij houden niet van moeilijk doen, wij maken het je graag gemakkelijk. Foliedruk kun je toepassen op visitekaartjes, kaarten, flyers, folders en brochures. Zo kun je een foliestatement in vrijwel al jouw huisstijl uitingen terug laten komen en kun je er echt een geheel van maken. 

Jouw foliedrukkerij DWCPRINT

Heb je vragen over foliedruk of één van onze andere druktechnieken? Neem dan contact met ons op. Ons bereiken doe je door een chatbericht te sturen (met direct antwoord), ons te mailen, bellen of door een Appje te sturen. Van 08:30 tot 17:00 uur zitten we klaar om jou verder te helpen. Ook horen we graag van je wanneer je behoefte hebt aan advies. Dit geven wij je gewoon gratis en vrijblijvend. 

Drukwerk met folie bestel je makkelijk, voordelig en snel bij de foliespecialist DWCPRINT!