DWCBLOG

Bezig met laden...

Tip: installeer onze nieuwe Adobe Preflight-profielen

Met onze nieuwe Adobe Preflight profielen kun jij met één klik op de knop controleren of jouw PDF bestand juist is opgemaakt. Hiermee voorkom je foutmeldingen tijdens het aanleveren van jouw drukbestand. In deze blog wordt duidelijk waar de profielen op controleren en leggen we je ook uit hoe je deze profielen kunt installeren. Lees snel verder! 
27 juli 2021

Dit zijn onze duurzame papiersoorten

Duurzaam drukwerk? Kies er dan voor om jouw drukwerk te laten drukken op één van onze duurzame papiersoorten. Wat een papiersoort duurzaam maakt en welke papiersoorten de meest duurzame keuze zijn? In deze blog vertellen we er je alles over. Lees snel verder!

20 juli 2021

Zo ontdek je welk lettertype is gebruikt

Je hebt ergens een mooi lettertype gezien die je zelf ook graag zou willen gebruiken? Toevallig tegengekomen op een website of misschien wel in een brochure gespot? De grote vraag is dan natuurlijk welk lettertype het is. Wij vertellen je hoe je hier heel gemakkelijk en snel achter kunt komen. We leggen het je allemaal uit in deze blog. Lees snel verder! 
13 juli 2021

Menukaarten drukken? Zo gaan ze langer mee

Menukaarten, je krijgt ze in allerlei soorten en maten voorgeschoteld. De hoofdtaak van een menukaart is natuurlijk het presenteren van alle gerechten, maar het is tegelijkertijd ook hét visitekaartje van jouw zaak. Voor een goede uitstraling naar jouw gasten toe is het dus van groot belang dat jouw menukaarten er netjes en verzorgd uit zien. In deze blog geven we jou enkele tips waardoor jouw menukaarten lang(er) netjes blijven. Lees snel verder!
29 juni 2021

De kracht van direct mail

Direct mail, een term waarvan je misschien wel eens hebt gehoord. Maar wat is het nou precies en wat kun je er allemaal mee? Ook niet te vergeten: hoe pak je het goed aan, zodat jouw mailing een succesverhaal wordt? Wij leggen het je allemaal uit in deze blog.

28 april 2021