Boeken

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wil je een boek laten drukken? Bijvoorbeeld een kookboek, cursusboek, werkboek of een jubileumboek? Wat voor boek je ook wilt laten drukken, DWCPRINT is jouw partner. Bij DWCPRINT kun je topkwaliteit boeken drukken. Een boek met een zachte cover of toch liever een harde kaft? Wij drukken het voor jou. Bekijk hieronder snel welke mogelijkheden je allemaal hebt. 

Een eigen boek laten drukken

Met een boek drukken heb je echt iets te overhandigen, zeker wanneer je deze laat drukken door DWCPRINT. Wij maken namelijk van ieder boek een meesterwerk. 

Een softcover boek, ook wel paperback genoemd, bestel je al vanaf oplage 1. Softcover boeken kunnen we lijmen en genaaid brocheren. Lijmen doen we met PUR-lijm. PUR-lijm is de sterkste lijm die er bestaat voor het lijmen van boeken. Lijmen is het meest voordelig wanneer je een oplage tot 100 stuks wenst. Meer dan 100 stuks nodig? Kies dan voor genaaid gebrocheerd. 

Je kunt bij DWCPRINT naast een softcover boek drukken ook kiezen voor een boek laten drukken met een hardcover. Een harde kaft biedt jouw boekwerk extra stevigheid en zorgt er tegelijkertijd ook voor dat het binnenwerk niet snel omkrult en/of beschadigd. Kortom; deze zorgt ervoor dat jouw boeken jarenlang meegaan. Afhankelijk van de oplage worden jouw hardcover boeken gelijmd (PUR) of genaaid gebonden. 

Afwerkingen en extra opties

Wil jij de levensduur van jouw boeken verlengen? Kies er dan voor om de omslag te lamineren. Keuze heb je uit een glanzend laminaat, mat laminaat, krasvast laminaat, softtouch laminaat, of laminaat met een structuur van linnen of leer. Let wel op: papiersoorten met een structuur kunnen niet gelamineerd worden. 

Wil je er écht een exclusief meesterwerk van maken? Kies er dan voor om de omslag van jouw hard- of softcover boek te voorzien van foliedruk. Keuze heb je uit maar liefst 10 verschillende metallic kleuren!

Boek laten drukken bij DWCPRINT

Moge het duidelijk zijn dat DWCPRINT hét adres is voor het drukken van jouw boeken. Heb je vragen over het drukken van een boek? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen bereiken van 08:30 tot 17:00 uur door ons een mailtje te sturen, met ons te chatten, ons een WhatsApp bericht te sturen of door met ons te bellen. Ook wanneer je behoefte hebt aan advies zitten we voor je klaar. 

Jouw eigen boek laten drukken? Bij DWCPRINT ben je in goede handen!