Flyers drukken

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Flyers drukken van de beste kwaliteit

Je wilt flyers drukken? Bij DWCPRINT ben je op het juiste adres. Bij DWCPRINT ontvang je een uitstekende kwaliteit digitale drukwerk. Gewone flyers drukken wij graag voor je maar ook flyers met foliedruk of misschien zelfs flyers met spot-UV afwerking? Jouw flyers worden gemaakt met de beste machines op de mooiste materialen, waardoor we jou altijd het mooiste drukwerk kunnen. Onze drukkers maken jouw product helemaal op maat. Jij staat aan het roer, en stelt alles naar wens samen op onze website. Kan je niet wachten en heb je jouw flyers snel nodig? Wanneer jij ze op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, versturen wij ze nog dezelfde werkdag. Een gevouwen flyer nodig? Kijk dan op de pagina folders drukken.

Flyers drukken

Waarvoor kun je flyers drukken?

Je kunt goedkoop flyers laten drukken voor veel toepassingen. Deel ze uit op straat, stuur ze mee met bestellingen of presenteer een stapeltje flyers met daarop een leuke actie op de toonbank in jouw winkel. Het drukken van flyers en het verspreiden hiervan is een goede manier van reclame maken, en wordt nog steeds gezien als één van de meest effectieve manieren van reclame maken. Je komt ze overal tegen. Niet voor niets, want het is een relatief goedkope manier van reclame maken. 

Online flyers bestellen

Je kunt heel gemakkelijk online leaflets bestellen. Via onze webshop stel je je perfecte leaflet samen met al je specifieke wensen. Je kunt ook meteen de prijs en de verwachte levertijd bekijken. Je uploadt je bestanden na het plaatsen van je bestelling. Zo makkelijk is flyers bestellen nog nooit geweest.

Hoe worden mijn flyers gedrukt?

Jouw flyer word digitaal gedrukt op één van de meest vooraanstaande drukpersen van het moment de Konica Minolta ImagePress 7100. Digitaal drukken betekent dat jij jouw flyers al heel voordelig vanaf 1 stuks kunt bestellen. Je betaalt namelijk geen dure opstartkosten voor het maken van drukplaten, zoals dit bij offset drukken wel het geval is. Daarnaast is er ook geen sprake van een droogtijd van de inkten, waardoor we ook nog eens supersnel kunnen leveren. 

Kies je eigen formaat flyers

Omdat je leaflets in alle soorten en formaten tegenkomt, heb je bij DWCPRINT alle vrijheid in het samenstellen van jouw flyers, dus ook bij het kiezen van het formaat. De meest gangbare formaten voor flyers drukken:

  • A5-formaat (210x148mm) 

  • A6-formaat (148x105mm) 

Natuurlijk zijn vierkante formaten bij dit product ook geen probleem. Enkele veel toegepaste vierkant afmetingen;

  • 148x148mm, vierkant formaat

  • 210x210mm vierkant formaat

Tijdens het online samenstellen van jouw product kun je kiezen uit een reeks standaard formaten, maar je kunt ook je eigen afmetingen ingeven. Het enige waar je rekening mee dient te houden zijn het minimale en maximale formaat. Alles wat hierbinnen valt kunnen we probleemloos voor je drukken. Zo drukken we jouw flyers dus helemaal op maat!

Welk materiaal zijn geschikt voor flyers?

Voor het drukken van een flyer zijn al onze papiersoorten geschikt. Dit betekent dat je uit een aanbod van maar liefst meer dan twintig verschillende papiersoorten kunt kiezen. Hoe hoger het gramsgewicht van het papier, des te dikker en steviger het papier is. Het ideale gramsgewicht is afhankelijk van hetgeen wat je ermee wilt gaan doen. Ga je op straat flyeren? Dan wil je natuurlijk niet met een zwaar pakket flyers in je handen staan. Ga in dit geval voor 90 of 120 grams. Dit deelt lekker makkelijk uit. Wil jij flyers drukken om mooi te kunnen presenteren op een toonbank of nemen mensen hem mee naar huis? Ga dan voor een iets stevigere flyer, bijvoorbeeld 250 grams. Dit oogt net even een tikkeltje chiquer. 

Om je te helpen bij het kiezen van je juiste flyer in het juiste grams gewicht hebben we hieronder een opsomming gemaakt van diverse dagelijkse papiergewichten.

  • Krant, normaalgesproken rond de 50-60 grams

  • Briefpapier voor in de printer rond de 80-90 grams

  • Ansichtkaart van de laatste zomervakantie ca. 300 gram

Kan ik voorbeelden van papiersoorten ontvangen?

Voorbeelden zien van onze papiersoorten, omdat je het lastig vind hiervan een voorstelling te maken? Maak dan gebruik van onze papier keuzehulp! Wil je papier liever met eigen ogen zien, voelen en ruiken? Dan kun je ook gebruik maken van de mogelijkheid om gratis papiersamples aan te vragen. Wil je, naast een overzicht van alle papiersoorten, ook een compleet beeld van wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van drukken en afwerken? Bestel dan de DWCPRINT showcase

Hoe moet ik bestanden aanleveren voor mijn flyers?

De bestanden kan je uploaden na het plaatsen van je bestelling. Onze controle tool bekijkt de aangeleverde bestand direct, en geeft daarna direct aan wat er mis is. Om er zeker van te zijn dat je het juiste product ontvangt kijkt er ook altijd nog een van onze orderbegeleiders naar de door jou aangeleverde bestand.

Hoe kan ik mijn flyers laten afwerken?

Je kunt jouw flyers drukken veel papiersoorten, mij wij hebben minstens zoveel afwerkmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld met een laminaat jouw flyers een hele eigen uitstraling geven. Daarnaast zorgt een laminaat er ook nog eens voor dat jouw flyers beschermt zijn tegen vuil, water en krassen. Dit heeft als resultaat dat ze veel langer mooi blijven. Keuze heb je uit de volgende laminaatsoorten:

  • Glanslaminaat

  • Matlaminaat

  • Softtouch laminaat

Daarnaast kun je ook kiezen voor een afwerking van jouw flyers met ronde hoeken, een boorgat, holnietje, perforatie, en meer!

Hoe kan ik exclusieve flyers drukken?

Wil je jouw flyer er exclusief uit laten zien? Kies dan voor flyers met foliedruk of spot-UV. Met foliedruk kun je bepaalde elementen in jouw ontwerp extra onder de aandacht brengen met een hoogglanzende metallic folie in een kleur naar keuze. Keuze heb je uit de kleuren goud, zilver, koper, rose-goud, blauw, groen, violet, rood en kristal. Bij spot-UV wordt de gekleurde metallic folie wordt hierbij ingeruild voor een transparante hoogglanzende folie. De delen die je in spot-uv uit laat voeren worden, zodra je gaat spelen met lichtval, zichtbaar. Wist je dat je ook flyers kunt laten stansen in de door jou zelf bedachte vorm? We stansen ze dan digitaal voor je. Dit is ook nog eens vele malen voordeliger dan traditioneel stansen. 

Waarom flyers drukken bij DWCPRINT?

Kies voor goedkoop flyers drukken bij DWCPRINT wanneer je topkwaliteit drukwerk belangrijk vindt en daarvoor niet te veel wilt betalen. Doordat wij jouw drukwerk snel versturen en hoef jij nooit lang te wachten met het uitdelen van flyers. Heb je vragen over het bovenstaande? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen bereiken door met ons te chatten (direct antwoord), ons te mailen, ons een WhatsApp bericht te sturen en/of door ons te bellen. 

Flyers laten drukken van topkwaliteit? Bestel ze bij DWCPRINT!