Flyers drukken

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Je wilt flyers drukken? Welkom bij DWCPRINT. Hier ben je zeker van de beste kwaliteit drukwerk. Gewone flyers drukken, flyers met foliedruk of misschien wel flyers met spot-UV afwerking? Jouw flyers worden alleen met de beste machines op de beste materialen geproduceerd, waardoor we jou elke dag 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden. Flyers drukken doen we helemaal op maat voor je. Jij stelt ze helemaal zelf samen. DWCPRINT is jouw drukwerkpartner.

Waarvoor kun je flyers laten drukken?

Flyers laten drukken doe je voor heel veel uiteenlopende toepassingen. Ook al doen we tegenwoordig heel veel digitaal, geprinte flyers zijn ook vandaag de dag nog een must voor het promoten van een product, dienst, actie of evenement. Flyers drukken om uit te delen op straat, een flyer meesturen met een bestelling, of een stapeltje met een leuke actie gepresenteerd bij de kassa? Flyers verspreiden is een hele oude manier van reclame maken, maar wordt nog steeds gezien als één van de meest effectieve manieren van reclame maken. Als je goed oplet kom je ze ook overal tegen. Niet voor niets, want het is een relatief goedkope manier van reclame maken. Tip: deel de flyers uit. Tijdens het overhandigen van flyers creëer je een contactmomentje met jouw potentiële klanten/bezoekers. Je hebt de mogelijkheid om aanvullende informatie te vertellen en eventuele vragen weg te nemen. Daarnaast blijkt het ook lastig om iets te weigeren wat je persoonlijk wordt aangereikt. Zo blijven jouw flyers dus zeker niet ongezien. Lees ook onze blog over effectief flyers verspreiden.

Uit welke flyer formaten kan ik kiezen?

Flyers kom je tegen in alle soorten en formaten. Bij DWCPRINT heb je alle vrijheid in het samenstellen van jouw flyers, dus ook bij het kiezen van het formaat. Het meest gangbare formaat voor flyers drukken is A5 (210x148mm). Voor een goede beeldvorming: dit is de helft van een A4-tje. Ook het A6 formaat (148x105mm) is een populair formaat voor flyers. Dit is weer de helft van een A5 en past vier keer in een A4 formaat. Naast een reeks standaard formaten kun je ook je eigen afmetingen ingeven. Het enige waar je rekening mee dient te houden is het minimale en het maximale formaat. Alles wat hierbinnen valt kunnen we probleemloos voor je drukken.

Wat is het ideale gramsgewicht voor flyers drukken?

Voor het laten drukken van flyers, met uitzondering van flyers met foliedruk en spot-UV, heb je keuze uit meer dan 20 verschillende papiersoorten. Het aanbod papiersoorten varieert van glad, helderwit papier tot gekleurde papiersoorten met een structuur. Zo bieden we voor ieder wat wils. Veel papiersoorten zijn ook nog beschikbaar in verschillende gramsgewichten. Hoe hoger het gramsgewicht, des te dikker/steviger het papier is. Het ideale gramsgewicht is afhankelijk van hetgeen wat je ermee wilt gaan doen. Ga je op straat flyeren? Dan wil je natuurlijk niet met een zwaar pakket flyers in je handen staan. Ga in dit geval voor 90 of 120 grams. Dit deelt lekker makkelijk uit. Wil jij flyers drukken om mooi te kunnen presenteren op een toonbank? Ga dan voor een iets stevigere flyer, bijvoorbeeld 250 grams. Dit oogt net even een tikkeltje chiquer. 

Voorbeelden van papiersoorten geschikt voor flyers

Vind je het lastig je een voorstelling te maken van onze papiersoorten? Maak dan gebruik van onze papier keuzehulp! Deze geeft een overzicht van al onze papiersoorten met een foto en een klein beschrijvend tekstje erbij. Wil je papier liever met eigen ogen zien, voelen en ruiken? Dan kun je ook gebruik maken van de mogelijkheid om gratis papiersamples aan te vragen. Naast een overzicht van alle papiersoorten ook een compleet beeld van wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van drukken en afwerken? Bestel dan de DWCPRINT showcase. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen voor gratis en vrijblijvend advies.

Welke mogelijkheden heb ik voor flyers drukken?

Het laatste wat wij willen is jouw creativiteit beperken. Voor het samenstellen van jouw ideale flyer heb je daarom bij DWCPRINT niet alleen keuze uit een ontzettend uitgebreid papierassortiment, maar kun je ook nog kiezen uit allerlei gave (en uniek) druk- en afwerkmogelijkheden. Zo worden de meeste flyers in full-colour gedrukt, maar kun je bij DWCPRINT jouw flyers bijvoorbeeld ook met goudinkt of witte inkt laten drukken. Goudinkt geeft een prachtige, exclusieve uitstraling aan jouw flyers. Goudinkt bevat een prachtige glinstering, waardoor je zeker weet dat jouw promotie de aandacht trekt. Wanneer je goudinkt combineert met full-colour kleuren kun je ook nog eens allerlei metallic kleuren nabootsen! Witte inkt is prachtig op één van onze gekleurde papiersoorten. Je creëert hiermee een heel mooi contrast. Ook op deze manier kun je indruk maken met jouw promotie. En wist je dat je ook flyers kunt laten drukken in de door jou zelf bedachte vorm? We stansen ze dan digitaal voor je. Dit is vele malen voordeliger dan traditioneel stansen. We hoeven dan namelijk geen (duur) stansmes te maken, waardoor je al heel voordelig vanaf 1 stuk(s) kunt bestellen.

gestanste flyers

Hoe kan ik exclusieve flyers laten drukken?

Exclusieve flyers drukken? Hiervoor ben je bij DWCPRINT aan het juiste adres! Naast een bedrukking met witte inkt, goudinkt, en de mogelijkheid om flyers in jouw eigen vorm te laten snijden/stansen, is foliedruk op dit moment ook een prachtige, razend populaire afwerkingstechniek. Dat is niet voor niets. Met foliedruk kun je bepaalde elementen in jouw ontwerp extra onder de aandacht brengen met een hoogglanzende metallic folie in een kleur naar keuze. Keuze heb je uit de kleuren goud, zilver, koper, rose-goud, blauw, groen, violet, rood en kristal. Een andere leuke variant op flyers met foliedruk is flyers met spot-uv. De gekleurde metallic folie wordt hierbij ingeruild voor een transparante hoogglanzende folie. De delen die je in spot-uv uit laat voeren worden, zodra je gaat spelen met lichtval, zichtbaar. Spot-UV is op deze manier een iets subtielere manier van exclusieve flyers drukken. 

Waarom flyers drukken bij DWCPRINT?

Kies voor DWCPRINT wanneer je topkwaliteit drukwerk belangrijk vindt en daarvoor niet te veel wilt betalen. Doordat wij jouw drukwerk snel versturen en hoef jij nooit lang te wachten met het uitdelen van flyers. Heb je vragen over het bovenstaande? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen bereiken door met ons te chatten (direct antwoord), ons te mailen, ons een WhatsApp bericht te sturen en/of door ons te bellen. 

Flyers drukken van topkwaliteit? Bestel ze vandaag nog voordelig en snel bij DWCPRINT!