Flyers

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Je wilt flyers drukken? Bij DWCPRINT ben je zeker van de beste kwaliteit drukwerk. Jouw flyers drukken onze drukwerkspecialisten alleen met de beste machines en materialen, waardoor we jou elke dag 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden. Flyers drukken doen we helemaal op maat voor jou. Jij stelt jouw flyers namelijk helemaal zelf samen. Grote of kleine oplage? DWCPRINT is jouw drukwerkpartener.

Waarvoor laat je flyers drukken?

Flyers zijn ook vandaag de dag nog een must voor het promoten van een product, dienst, actie of evenement. Flyeren op straat, een flyer meesturen met een bestelling of gewoon een stapeltje flyers met een leuke actie bij de kassa: flyers zijn nog steeds razend populair. Als je goed oplet, kom je ze overal tegen. Niet voor niets, want de flyer laten drukken is een relatief goedkope manier van reclame maken!

flyers drukken

Hoe worden flyers gedrukt? 

Jouw flyers drukken we op onze Kodak Nexpress. Dit is één van de meest vooraanstaande digitale drukpersen. Digitaal flyers drukken kent veel voordelen. Zo kunnen we voordelig voor je produceren vanaf 1 stuk(s) en omdat we met droge inkten werken, is er geen sprake van droogtijd. Hierdoor kunnen we razendsnel leveren. Voor flyers zonder speciale afwerking geldt op werkdagen vóór 16:00 besteld is dezelfde dag leveren. 

Uit welke formaten kan ik kiezen voor flyers drukken?

Het meest gangbare formaat voor het laten drukken van flyers is A5 (210x148mm). Voor een goede beeldvorming: dit is de helft van een A4-tje. Naast A5 formaat flyers heb je bij DWCPRINT keuze uit nog een aantal standaard formaten, maar kun je ook volledig zelf het formaat van jouw flyers bepalen. Zo laat jij jouw flyers dus helemaal op maat drukken!

Flyers drukken in een unieke vorm

Wil je écht iets unieks? Overweeg dan ronde flyers te laten drukken of flyers in een door jou zelf bedachte vorm. Deze stansen we digitaal voor je. Digitaal stansen is vele malen voordeliger dan traditioneel stansen. We hoeven namelijk geen (duur) stansmes te maken. Dit zorgt ervoor dat je flyers in jouw eigen vorm al heel voordelig vanaf 1 stuk(s) kunt bestellen. Met flyers gestanst in jouw eigen bedachte vorm blijft jouw promotie zeker niet ongezien! 

gestanste flyers

Welke opties heb ik voor flyers drukken?

DWCPRINT wil jouw creativiteit niet beperken. Daarom heb je bij DWCPRINT keuze uit inmiddels meer dan 20(!) verschillende papiersoorten en tal van druk- en afwerkmogelijkheden voor flyers drukken. Als je denkt dat flyers alleen in zwart of full colour gedrukt konden worden, heb je het mis. Wij kunnen namelijk, naast de vier drukkleuren, ook nog een vijfde kleur toevoegen aan de pers. Dit kan zowel witte inkt als goudinkt zijn. Met goudinkt kun je, wanneer je combinaties maakt met full colour, allerlei metallic kleuren nabootsen. Dit geeft een erg gaaf effect! 

Hoe kan ik exclusieve flyers laten drukken?

Ben je op zoek naar iets exclusiefs? Dan kun jij jouw flyers laten afwerken met foliedruk. Foliedruk maakt het mogelijk bepaalde elementen in jouw ontwerp extra onder de aandacht te brengen. Dit kun je doen met folie in de kleuren goud, zilver, koper, rosé-goud, blauw, groen, rood, violet, holografisch en kristal. Een andere manier om jouw flyers exclusiviteit te geven is door flyers te laten drukken met spot uv. Dit is het toevoegen van een transparant glanzend laagje (daar waar je wilt), wat ervoor zorgt dat dit nog extra in jouw ontwerp wordt benadrukt. 

Wat is het ideale gramsgewicht voor flyers drukken?

Voor het laten drukken van flyers, met uitzondering van flyers met foliedruk en spot-UV, heb je keuze uit meer dan 20 verschillende papiersoorten in verschillende grammages (diktes), maar welk gramsgewicht is nu het meest ideaal voor flyers drukken? Dat hangt natuurlijk even af van wat je er mee wilt gaan doen. Ga je op straat flyeren? Dan wil je natuurlijk niet met een zwaar pakket flyers in je handen staan. Ga in dit geval voor 90 of 120 grams. Dit deelt lekker makkelijk uit. Wil je flyers bijvoorbeeld mooi presenteren op een toonbank? Ga dan voor een iets stevigere flyer, bijvoorbeeld 250 grams. Dit oogt net even een tikkeltje chiquer. 

Vind je het lastig om een voorstelling van een bepaald papiersoort en/of gramsgewicht te maken? Vraag dan gratis samples aan van onze papiersoorten. Deze sturen we dan via de post naar je op, zodat je op je gemakje kunt kijken welk papiersoort het meest geschikt is voor jouw flyers. Samples aanvragen doe je hier.

Waarom flyers drukken bij DWCPRINT?

Kies voor DWCPRINT wanneer je topkwaliteit drukwerk belangrijk vindt en daarvoor niet te veel wilt betalen. Doordat wij jouw drukwerk snel versturen en hoef jij nooit lang te wachten met het uitdelen van flyers. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden over het laten maken van flyers? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereiken door met ons te chatten (direct antwoord), ons te mailen, ons een WhatsApp bericht te sturen en/of door ons te bellen. 

Flyers drukken? Bestel ze vandaag nog voordelig en snel bij DWCPRINT!