Digitaal drukwerk

Bezig met laden...

Heb je digitaal drukwerk nodig? Welkom bij dé digitale drukker die alles kan! Geen uitdaging op het gebied van drukwerk is ons te gek. Digitaal drukken biedt ontzettend veel mogelijkheden. Wat de mogelijkheden en voordelen zijn van drukwerk wat digitaal wordt gedrukt? We vertellen het je hieronder allemaal. 

Wat is digitaal drukwerk?

Digitaal drukwerk is een vrij nieuwe druktechniek die met name geschikt is voor drukwerk in kleine(re) oplages. Bij een kleine oplage moet je denken aan zo'n 1 tot 1000 exemplaren. Digitaal drukken betekent drukken zonder drukplaten. Het bestand wordt digitaal direct doorgestuurd naar de drukpers. Hierdoor zijn de opstartkosten veel lager dan wanneer je drukwerk in offset laat drukken.

Digitaal gedrukte visitekaartjes    Kleine oplage brochures

Wanneer kies ik voor digitaal drukwerk?

Je kiest voor digitaal drukwerk wanneer je een kleine(re) oplage drukwerk wilt bestellen (1 tot 1000 exemplaren) en dit bovenal snel in huis wilt hebben. Daarnaast is digitaal drukken aan te raden wanneer je meerdere ontwerpen/versies in één keer wilt bestellen, bijvoorbeeld visitekaartjes voor meerdere collega's of wanneer je een eigen kaartenserie wilt laten drukken. Dit doe je namelijk extra voordelig, omdat wij verschillende ontwerpen met dezelfde specificaties (papier, formaat, bedrukking, afwerkingen en oplage) met elkaar kunnen combineren op één vel.

Wat zijn de voordelen van digitaal drukwerk?

We vertelden het hierboven al even in het kort. Voor het digitaal drukken zijn het laten maken van drukplaten verleden tijd. Je kunt je voorstellen dat het maken van deze platen tijd kost, en tijd is geld. De opstartkosten voor een kleine oplage offset drukwerk zijn daarom hoog. Ook is, in tegenstelling tot offset drukwerk, droogtijd bij digitaal drukwerk niet aan de orde. Wanneer je kiest voor digitaal drukken wordt er namelijk gewerkt met droge inkten. Dit betekent dat het drukwerk direct klaar voor verdere afwerking uit de pers komt. Je begrijpt het al... hierdoor is de levertijd ook vele malen sneller dan de levertijd van offset drukwerk! Je kunt, wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst zonder speciale afwerkingen, dit de volgende werkdag al in huis verwachten! Last-minute dus nog flyers of folders nodig? Met digitaal drukwerk ben jij gered! 

Personalisatie mogelijkheden

Wanneer je digitaal drukwerk bestelt kan elke afdruk uniek zijn. Dit betekent onder andere dat je drukwerk kunt laten personaliseren. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld kaarten te drukken met de naam van de ontvanger erop of wat dacht je van entreekaarten drukken met unieke codes? Zo maak je drukwerk persoonlijk. Vrijwel al het drukwerk wat digitaal wordt gedrukt (m.u.v. een afwerking met foliedruk en spot-UV) kun je voorzien van unieke, persoonlijke gegevens. Meer weten over drukwerk personaliseren? We leggen het je hier uit. 

De Konica Minolta AccurioPress 7100

Digitaal drukwerk produceren wij op één van de meest vooraanstaande drukpersen van het moment: de Konica Minolta AccurioPress 7100. Je kunt dit zien als een grote professionele printer, met de kwaliteit van offset drukwerk. Met deze machine produceren wij drukwerk op de hoogst mogelijke kwaliteit tot een papierformaat van wel 320x900mm. Ook op gestructureerde papiersoorten zorgt de Konica Minolta AccurioPress 7100 voor een verbluffend resultaat.

Handige tools voor digitaal drukwerk

Online digitaal drukwerk bestellen willen we jou zo gemakkelijk mogelijk maken. We hebben daarom een aantal handige tools voor je ontwikkeld. Eén daarvan is de DWCPRINT showcase. Hierin hebben we al onze papiersoorten, druk- en afwerkmogelijkheden opgenomen. Je betaalt hiervoor slechts €9,95 inclusief btw en verzending. Bij de showcase wordt een kaartje met een unieke kortingscode bijgevoegd, waarmee je op een eerstvolgende bestelling het volledige aankoopbedrag van de showcase weer terugkrijgt. Op deze manier is de showcase dus helemaal gratis!

dwcprint showcase

Showcase bestellen

Digitaal drukwerk bestellen bij DWCPRINT 

Wil je verzekerd zijn van topkwaliteit digitaal drukwerk? Dan bestel je dit vandaag nog voordelig en snel bij DWCPRINT. Digitaal drukken doen we in onze eigen drukkerij in Stadskanaal. Niet alleen werken we met de beste digitale drukpers, ook hebben we de beste papieren. Je kunt een keuze maken uit maar liefst meer dan 20 verschillende papiersoorten! Heb je vragen en/of zijn er onduidelijkheden over het bovenstaande? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze drukwerkspecialisten op de klantenservice! Hij/zij helpt jou graag verder. Op werkdagen staan we voor je klaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Digitaal drukwerk nodig? Bestel het vandaag nog eenvoudig, snel én voordelig bij DWCPRINT!