Brochures en magazines drukken

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina

Je wilt brochures laten drukken? Dan zit je bij DWCPRINT goed. Hier stel jij jouw brochures helemaal op maat samen. Kiezen doe je uit één van de grootste online papierassortimenten en tal van druk- en afwerkopties, waaronder het populaire foliedruk. En de bindwijze van jouw brochure? Ook op dit gebied heb je ontzettend veel mogelijkheden! 

Waarom brochures laten drukken?

Brochures drukken is ideaal voor wanneer je veel te vertellen hebt over een product of dienst. Het is daarmee een mooie manier om te laten zien wat je allemaal kunt. Een brochure laat je drukken vanaf 8 pagina's. Twijfel je of je wel 8 pagina's kunt vullen? Dan kun je wellicht beter een folder laten drukken. 

Waar moet je op letten wanneer je brochures laat drukken?

Met een brochure laat je zien wat je in huis hebt. Het moet een weerspiegeling zijn voor waar jouw bedrijf voor staat. Het is daarom heel belangrijk dat jouw brochures kwalitatief goed zijn, ofwel: er netjes en verzorgd uitzien. Laat de omslag van jouw brochures bijvoorbeeld afwerken met een laminaat. Hierdoor blijft deze goed beschermd tegen vuil en krassen. Kies een laminaat die past bij de uitstraling van jouw brochure. Bij DWCPRINT kun je kiezen uit vier verschillende laminaatsoorten: mat, glanzend, softtouch (mat)laminaat, krasvast (mat)laminaat. Voor elk wat wils.

Een eigen tijdschrift drukken?

Wil je een eigen tijdschrift laten drukken, bijvoorbeeld als werkstuk voor je opleiding of om uit te delen als special op een beurs of ander event? Dan ben je bij DWCPRINT aan het juiste adres. Hier kun je voordelig tijdschriften laten drukken vanaf oplage 1! Tijdschriften drukken doen we volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Afhankelijk van de uitstraling van jouw tijdschrift kies je voor een binding met twee nietjes in de rug of laat je deze lijmen voor een iets exclusievere uitstraling. Aan jou de keuze! 

Wat voor brochures kan ik laten drukken?

Bij DWCPRINT kun je kiezen uit vier verschillende bindwijzen voor het drukken van jouw brochures / magazines: 

  • Twee nietjes in de rug (ook oognieten mogelijk)
  • Gelijmd in de rug 
  • Gebonden met Wire-O (ook verborgen Wire-O mogelijk)
  • Gebonden met busschroef of sluitring

Geniete brochures drukken

Een geniete brochure bestel je al vanaf 8 pagina's. Je hebt ontzettend veel opties in het samenstellen van jouw geniete boekjes. Wat dacht je van keuze uit meer dan 20 papiersoorten? Wil je echt een exclusieve geniete brochure laten maken? Kies dan voor een brochure met foliedruk. Je kunt dan de omslag van jouw geniete brochure voorzien van folie. Keuze heb je uit 10 verschillende foliekleuren, waaronder het populaire goud en zilverfolie!

Doorgaans zijn nietjes natuurlijk plat, maar wist je dat je ook brochures met oognieten kunt bestellen bij DWCPRINT? Brochures met oognieten zijn ideaal wanneer je deze wilt bewaren in ringbandmappen!

Gelijmde magazines drukken

Kies je voor het lijmen van jouw brochures? Dan geef jij jouw boekwerk direct een luxe uitstraling. Een gelijmde magazines is een optie wanneer jouw binnenwerk uit meer dan 40 pagina's bestaat. Omdat niet alle papiersoorten goed reageren op de lijm, is de papierkeuze voor gelijmde brochures beperkt.

Wire-O brochure laten drukken

Is het belangrijk dat jouw brochure makkelijk door te bladeren is? Kies dan voor het drukken van wire-o brochures. Jouw boekwerken worden dan voorzien van een metalen wire-o. Keuze heb je uit meerdere kleuren. Ook voor het drukken van jouw wire-o brochure kun jij kiezen uit één van de grootste online papierassortimenten. Wil jij jouw wire-o brochures nog wat extra's meegeven? Laat dan de omslag van jouw wire-o brochure afwerken met foliedruk. 

Waaiers drukken

Zoek je een originele manier voor het presenteren van informatie? Overweeg dan eens waaiers te laten drukken. Een waaier maakt het ook mogelijk om verschillende informatie eenvoudig met elkaar te vergelijken. Waaiers worden afgewerkt met een busschroef of sluitring. Kies voor een afwerking met ronde hoeken voor de kenmerkende waaieruitstraling. Dit voorkomt ook nog eens omvouwen van de hoekjes.  

Waarom brochures laten drukken bij DWCPRINT?

Moge duidelijk zijn dat er bij DWCPRINT ontzettend veel mogelijkheden zijn voor brochures drukken. Mis je een optie? Laat het ons weten. We denken graag met je mee! Wanneer je vragen hebt over brochures drukken of één van onze andere drukwerkproducten raden we je aan even contact met ons op te nemen. Je kunt ons op werkdagen bereiken via chat, WhatsApp, mail en door ons te bellen. 

Brochures laten drukken? Bestel ze vandaag nog voordelig en snel bij DWCPRINT!