Brochures en magazines

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Je wilt een brochure laten drukken? Dan zit je bij DWCPRINT goed. Wanneer jij jouw brochures laat drukken door DWCPRINT kun je uitstekende drukkwaliteit verwachten. Dat is ook waar wij voor staan. Hoe wij dit kunnen garanderen? Doordat een team van drukwerkspecialisten alleen met de beste machines en materialen werkt.

Verschillende varianten brochures

Bij DWCPRINT heb je keuze uit drie verschillende varianten brochures, namelijk: 

  • Afgewerkt met twee nietjes in de rug
  • Gelijmd in de rug
  • Gebonden met wire-o 

Geniete brochure 

Wanneer je net even wat meer informatie hebt dan de informatie die je in een folder kwijt kunt, kies je voor een geniete brochure. Een geniete brochure bestel je namelijk al vanaf 8 pagina's. Je hebt ontzettend veel opties in het samenstellen van jouw geniete boekjes. Wat dacht je van keuze uit meer dan 20 papiersoorten? Wil je echt een exclusieve geniete brochure laten maken? Kies dan voor een brochure met foliedruk. Je kunt dan de omslag van jouw geniete brochure voorzien van folie. Keuze heb je uit 10 verschillende foliekleuren!

Doorgaans zijn nietjes natuurlijk plat, maar wist je dat je ook brochures met oognieten kunt bestellen bij DWCPRINT? Brochures met oognieten zijn ideaal wanneer je deze wilt bewaren in ringbandmappen! Zo raak je ze in ieder geval niet meer kwijt... 

Gelijmde brochure

Kies je voor het lijmen van jouw brochures? Dan geef je aan jouw boekwerk direct een luxe uitstraling mee. Een gelijmde brochure is een optie wanneer jouw binnenwerk uit meer dan 40 pagina's bestaat. Omdat niet alle papiersoorten goed reageren op de lijm, heb je bij gelijmde brochures een iets beperktere papierkeuze.

Wire-o brochure 

Is het belangrijk dat jouw brochure makkelijk door te bladeren zijn, bijvoorbeeld voor het drukken van notitieboekjes of agenda's? Kies dan voor het drukken van wire-o brochures. Jouw boekwerken worden dan voorzien van een metalen wire-o. Keuze heb je uit meerdere kleuren. Ook voor het drukken van jouw wire-o brochure kun jij kiezen uit één van de grootste online papierassortimenten. Wil jij jouw wire-o brochures nog wat extra's meegeven? Laat dan de omslag van jouw wire-o brochure afwerken met foliedruk. 

Brochure laten drukken bij DWCPRINT

Moge duidelijk zijn dat er bij DWCPRINT ontzettend veel mogelijkheden zijn voor een brochure laten drukken. Mis je een optie? Laat het ons weten. We denken graag met je mee! Wanneer je vragen hebt over brochures drukken of één van onze andere producten raden we je aan even contact met ons op te nemen. Je kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00 tot 17:00 uur via chat, WhatsApp, mail en door ons te bellen. 

Brochures nodig? Laat ze vandaag nog drukken bij DWCPRINT!