Flyers

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Flyers bestellen doe je bij DWCPRINT. Hier kun je profiteren van de beste kwaliteit drukwerk. Jouw flyers maken doen onze drukwerkspecialisten alleen met de beste machines en materialen. Hierdoor kunnen wij jou elke dag 100% tevredenheidsgarantie bieden. Je hebt ontzettend veel opties in het samenstellen van jouw flyers en je kunt zowel uitstekend voor de kleine(re) oplages bij DWCPRINT terecht als voor de grote(re).  

Waarvoor gebruik je flyers?

Flyers zijn ook vandaag de dag nog een must voor het promoten van een product, dienst, actie of evenement. Flyeren op straat, een flyer meesturen met een bestelling of gewoon een stapeltje flyers met een leuke actie bij de kassa: flyers zijn nog steeds razend populair. Als je goed oplet, kom je ze overal tegen. Niet voor niets, want de flyer is een relatief goedkope manier van reclame maken!

Uit welke formaten flyers kan ik kiezen?

Het meest gangbare formaat voor het laten drukken van flyers is A5 (210x148mm). Voor een goede beeldvorming: dit is de helft van een A4-tje. Naast A5 formaat flyers heb je bij DWCPRINT keuze uit nog een aantal standaard formaten, maar kun je ook volledig zelf het formaat van jouw flyers bepalen. Zo laat jij jouw flyers dus helemaal op maat drukken! Wil je écht iets unieks? Overweeg dan ronde flyers te laten drukken of flyers in een door jou zelf bedachte vorm. Zo blijft jouw promotie zeker niet ongezien! 

Welke opties heb ik voor het laten drukken van flyers?  

DWCPRINT wil jouw creativiteit niet beperken. Daarom heb je bij DWCPRINT keuze uit inmiddels meer dan 20(!) verschillende papiersoorten en tal van druk- en afwerkmogelijkheden. Als je denkt dat flyers alleen in zwart of full colour gedrukt konden worden, heb je het mis. Wij kunnen namelijk, naast de vier drukkleuren, ook nog een vijfde kleur toevoegen aan de pers. Dit kan zowel witte inkt als goudinkt zijn. Met goudinkt kun je, wanneer je combinaties maakt met full colour, allerlei metallic kleuren nabootsen. Dit geeft een erg gaaf effect! 

Exclusieve flyers drukken

Ben je op zoek naar iets exclusiefs? Dan kun jij jouw flyers laten afwerken met foliedruk. Foliedruk maakt het mogelijk bepaalde elementen in jouw ontwerp extra onder de aandacht te brengen. Dit kun je doen met folie in de kleuren goud, zilver, koper, rosé-goud, blauw, groen, rood, violet, holografisch en kristal. Een andere manier om jouw flyers exclusiviteit te geven is door flyers te laten drukken met spot uv. Dit is het toevoegen van een transparant glanzend laagje (daar waar je wilt), wat ervoor zorgt dat dit nog extra in jouw ontwerp wordt benadrukt. 

Waarom flyers bestellen bij DWCPRINT?

Kies voor DWCPRINT wanneer je topkwaliteit drukwerk belangrijk vindt en daarvoor niet te veel wilt betalen. Doordat wij jouw drukwerk snel versturen en  hoef jij nooit lang te wachten met het uitdelen van flyers. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden over het laten maken van flyers? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereiken door met ons te chatten (direct antwoord), ons te mailen, ons een WhatsApp bericht te sturen en/of door ons te bellen. 

Flyers nodig? Laat ze vandaag nog snel en voordelig drukken bij DWCPRINT!