Waarom een kalender het perfecte eindejaarsgeschenk is

Waarom een kalender het perfecte eindejaarsgeschenk is
Geplaatst in: Producten

Maand-, bureau- of misschien wel een verjaardagskalender? Kalenders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Een kalender is niet voor niets nog altijd een populair eindejaarsgeschenk. Waarom je hiermee altijd scoort bij jouw relaties vertellen we je in deze blog. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

De charme van een papieren kalender

Wie gebruikt er geen kalender? Kalenders zijn praktisch en belangrijk. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat ze onmisbaar zijn. Je wilt namelijk geen afspraken vergeten en wat te denken van een dubbele afspraak? Dit wil je natuurlijk voorkomen. Het voordeel van een papieren kalender is het feit dat je de afspraken veel beter onthoud. Hetgeen wat je opschrijft blijft namelijk veel beter in je geheugen plakken. Daarnaast ben je niet afhankelijk van een telefoon of laptop. Met een papieren kalender zie je alles in één oogopslag, wel zo handig!

Kalenders drukken als eindejaarsgeschenk

Het perfecte eindejaarsgeschenk is een geschenk waar jouw relaties voor een langere tijd iets aan hebben. Het doel van een eindejaarsgeschenk is aan de ene kant jouw relatie bedanken voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar, maar biedt aan de andere kant ook kansen om je bedrijf weer even in de spotlights te zetten. Je kunt natuurlijk kiezen voor een flesje wijn verpakt in een mooie wijnkist, een bedrukte muts voor de koude wintermaanden of bijvoorbeeld een taart voor het hele team. Het zal ongetwijfeld allemaal in de smaak gaan vallen, maar iets waar je nog veel meer uit kunt halen is een geschenk wat niet tijd- of seizoensgebonden is. Een bedrukte kalender is een voorbeeld van een geschenk waar je voor langere tijd iets aan hebt. Wanneer je op elk vel van de kalender een referentie plaatst naar jouw bedrijf (bijvoorbeeld een logo) staat jouw bedrijf 365 dagen in de spotlights. Zo blijft je de rest van het jaar niet onopgemerkt!

Verschillende soorten kalenders

Kalenders zijn er in verschillende soorten en maten. Denk aan een verjaardagskalender, een maandkalender of bureaukalender. Het voordeel van een verjaardagskalender is het feit dat je deze elk jaar opnieuw kunt gebruiken. Dit is met een maandkalender of een bureaukalender niet het geval. Een bureaukalender daarentegen staat op je bureau. Dit is voor velen de plek waar ze dagelijks de meeste tijd doorbrengen, wat betekent dat je continue in de picture bent. Een bureaukalender hoeft ook niet opgehangen te worden, maar kun je zo neerzetten. Hier is altijd een plekje voor.

kalenders drukken bureaukalender

Zo pak je uit met kalenders drukken

Je speelt je bedrijf pas echt in de kijker wanneer jouw kalenders er gelikt uitzien. Er zijn verschillende manieren om jouw kalenders op te laten vallen. Dit doe je bijvoorbeeld door te kiezen voor een speciaal papiersoort. Dit kan een papiersoort zijn met een kleurtje of bijvoorbeeld een papier met een structuur. Wil je kalenders laten drukken waar op geschreven gaat worden? Dan raden we je aan te kiezen voor een ongestreken papiersoort, bijvoorbeeld HVO Offset of BioTop papier. Kies je voor een gestreken papiersoort? Dan bestaat de kans dat de inkt gaat vlekken. Kies ook niet voor een te dun papiersoort. Je wil de pagina´s tenslotte gemakkelijk om kunnen slaan.

Tip: lees ook onze blog over gestreken en ongestreken papier.

Een andere manier om uit te pakken met kalenders drukken is door te kiezen voor een speciale bedrukking. Op de gekleurde papiersoorten kun je een bedrukking met witte inkt toepassen. Dit geeft een prachtig, verrassend contrast. Ook een bedrukking met goudinkt behoort tot de opties. Hiermee geef jij jouw kalenders nog een beetje extra sparkle. Combineer je goudinkt met full-colour kleuren? Dan kun je ook nog eens allerlei gave metallic kleuren nabootsen.

Wil je jouw kalenders helemaal speciaal maken voor de ontvanger(s)? Dan kun je eventueel op aanvraag de kalenders ook laten personaliseren, bijvoorbeeld met de naam van de ontvanger. Zo maak je het helemaal persoonlijk. Het is allemaal mogelijk!

Twijfel je of je jouw relaties wilt verrassen met een kalender? We hebben ook nog tal van andere leuke en praktische eindejaarsgeschenken, waaronder pennenhouders en muismat notitieblokken:

Pennenhouders muismat notitieblok

Kalenders laten drukken bij DWCPRINT

Laat jij jouw kalenders drukken bij DWCPRINT? Dan ben jij verzekerd van topkwaliteit drukwerk. Daarnaast kun je kalenders al voordelig vanaf 1 stuks bestellen. Heb je vragen over het drukken van kalenders of wellicht een ander product uit ons assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereiken door ons te bellen, een mailtje te sturen, met ons te chatten of door ons een WhatsAppje te sturen.

Op zoek naar een leuk, bruikbaar eindejaarsgeschenk? Laat dan kalenders drukken!

15 november 2022
Vond je dit bericht leuk?
0
Bezig met laden...