Nieuw! Enveloppen bedrukt door DWCPRINT!

enveloppen bedrukt
Geplaatst in: Papier

Het drukken van enveloppen is een stuk eenvoudiger geworden met de komst van onze nieuwe digitale druktechnieken (de nieuwe Konica Machines!). Bij DWCPRINT drukken we enveloppen digitaal, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je een hoge kwaliteit enveloppen ontvangt die op jouw wensen aansluiten. In deze blog vertellen we je meer over het digitaal drukken van enveloppen bij DWCPRINT.

Digitaal vs offset gedrukte enveloppen

Digitaal drukken biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele druktechnieken. In tegenstelling tot klassieke druktechnieken met deze techniek geen gebruik wordt gemaakt van drukplaten, wat resulteert in een lagere kostprijs per enveloppe. Deze digitale techniek biedt bovendien een hogere kwaliteit en detailnauwkeurigheid, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je enveloppen perfect gedrukt worden. Zeker bij enveloppen word digitaal drukken nog niet veel toegepast.

Drukken van enveloppen in diverse formaten

Bij DWCPRINT drukken we enveloppen digitaal met de nieuwste technologie. We hebben veel ervaring met het drukken van enveloppen en werken met een breed scala aan enveloppen. Dit betekent dat je bij ons een breed scala aan verschillende soorten enveloppen kunt laten drukken.

De volgende enveloppen zitten vanaf heden standaard in ons assortiment

  • C4 - 324x229mm - venster links, rechts en zonder venster gesloten middels plakstrip
  • C5 - 229x162mm - venster links, rechts en zonder venster gesloten middels plakstrip
  • EA5 - 220x156mm - venster links, rechts en zonder venster gesloten middels plakstrip
  • EA5/6 - 220x110mm - venster links, rechts en zonder venster gesloten middels plakstrip

Het aanleveren van enveloppen is even simpel als het drukken ervan. We accepteren het bestand aanleveren in alle gangbare drukformaten, zoals een drukklare PDF. We hebben verschillende aanleverspecificaties waaraan je bestand moet voldoen, afhankelijk van het formaat wat je kiest. Je kunt bij ons ook altijd een proefdruk bestellen om een beter idee te krijgen van de kwaliteit van het drukwerk.

Versturen van mailingen

Bij DWCPRINT bieden we ook een full-service oplossing voor het drukken van enveloppen. Dit betekent dat we niet alleen het drukwerk verzorgen, maar ook het verzenden ervan. We kunnen je helpen bij het verzenden van enveloppen naar verschillende locaties, waardoor je je drukwerk snel en gemakkelijk kunt verzenden.

Het digitaal drukken van enveloppen bij DWCPRINT is een goede keuze als je op zoek bent naar hoogwaardige enveloppen die gedrukt worden met de nieuwste technologie. We hebben veel ervaring met het drukken van enveloppen en kunnen je helpen bij het verzenden van je drukwerk. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over onze druktechnieken of als je vragen hebt over het verzenden van enveloppen als mailing. We helpen je graag!

14 februari 2023
Vond je dit bericht leuk?
0
Bezig met laden...