Digitaal stansen

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Jouw drukwerk in een unieke vorm gesneden? Hiervoor heten we je graag van harte welkom bij DWCPRINT! Bij DWCPRINT kun je drukwerk digitaal stansen in jou eigen gewenste vorm. Hoe we dit doen? Zoals de naam al doet vermoeden, helemaal digitaal! Dit betekent dat de opstartkosten aanzienlijk lager zijn dan traditioneel stansen van drukwerk. Daarnaast kunnen we ook veel sneller leveren. Wij leggen je hieronder alles uit over deze prachtige afwerktechniek. 

Wat is digitaal stansen?

Het digitaal stansen van drukwerk kun je zien als stansen 2.0. Wanneer je drukwerk op traditionele wijze laat stansen wordt er gewerkt met een stansvorm die voor elke klus op maat moet worden gemaakt. Een stansmes bestaat uit een houten plak met daarop verschillende mesjes die jouw vorm compleet maken. Het maken van een stansvorm is vakwerk. Niet alleen het maken van een stansvorm kost tijd, ook het juist instellen van de stansmachine neemt tijd in beslag. Je snapt het al, de opstartkosten voor traditioneel stansen zijn daardoor hoog. Voor het digitaal stansen van drukwerk, ook wel contoursnijden genoemd, zijn geen stansvormen nodig. Dit betekent dat dit vele malen goedkoper is én sneller geleverd kan worden. Je bestelt digitaal gestanst drukwerk al vanaf 1 stuk(s). 

Hoe werkt digitaal stansen?

Digitaal stansen doen we aan de hand van een contourtekening. We hebben zelf een aantal beschikbaar, maar je kunt ook volledig zelf een contourtekening maken van de door jou gewenste vorm. Het is belangrijk dat de contouren in de juiste steunkleur(en) is opgemaakt. Raadpleeg hiervoor onze aanleverspecificaties. Dit contourbestand wordt doorgestuurd naar de snijmachine en een paar seconden later is jouw vel al helemaal contourgesneden!  

Wat kan ik allemaal digitaal laten stansen?

Het assortiment digitaal gestanste producten is bij DWCPRINT ontzettend uitgebreid. Kaarten stansen met een uitgesneden venster, een flyer stansen in de vorm van een hart of misschien wil jij wel visitekaartdoosjes of gondeldoosjes laten maken? Natuurlijk kun je ook helemaal jouw eigen gestanste product(en) verzinnen! Ons online aanbod digitaal gestanste producten laat enkel een klein aantal mogelijkheden zien. Laat je hierdoor vooral inspireren om zelf een vorm te maken! Samen kunnen we de mooiste dingen maken. 

Kan ik een proefdruk ontvangen?

Jazeker. Deze bestel je zelfs met 50% korting. Wel zo fijn als je zeker wilt weten of jouw tekening/ontwerp helemaal naar wens is voordat je een grote oplage gaat bestellen. Een proefdruk bestel je gewoon heel eenvoudig via de website door, na alle gewenste specificaties in te hebben gevuld, bij oplage te kiezen voor 'proefdruk'. De korting is direct zichtbaar op de productpagina. 

Waarom drukwerk digitaal stansen bij DWCPRINT?

Verzekerd zijn van topkwaliteit drukwerk? Dan laat jij jouw drukwerk digitaal stansen bij DWCPRINT! Wij werken alleen met de beste machines en materialen, ook voor gestanst drukwerk. Heb je vragen over digitaal stansen of wil je graag even sparren met één van onze drukwerkspecialisten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen bereiken door ons te bellen, een e-mail te sturen, ons een whatsapp-bericht te sturen of door gebruik te maken van onze handige chatfunctie op de website (met direct antwoord). 

Jouw drukwerk digitaal laten stansen? Bestel dit vandaag nog eenvoudig en snel online bij DWCPRINT!