Influencer programma

Bezig met laden...

Heb je een goed gelezen blog, een leuk aantal volgers op Instagram en/of veel abonnees op YouTube, en hebben jij en jouw volgers affiniteit met drukwerk? Dan ben jij misschien wel één van de influencers die wij zoeken om een mooie samenwerking mee te starten. Geïnteresseerd? Lees dan hier snel verder hoe het werkt!

Wat we zoeken:

  • Instagrammers 
  • Bloggers
  • YouTubers

We zijn op zoek naar échte ambassadeurs. Dit betekent niet dat je al een bestaande klant van DWCPRINT dient te zijn. Een ambassadeur kun je natuurlijk ook worden! We vinden het belangrijk dat je écht fan bent of wordt van onze producten, kwaliteit en service. Daarnaast stellen we eigen inbreng zeer op prijs. We willen jou daarom zo weinig mogelijk sturen in hoe jij ons merk en producten onder de aandacht brengt bij jouw volgers/abonnees. We hebben natuurlijk wel een aantal ideeën, maar we zouden het nog veel leuker vinden wanneer je zelf met ideeën komt over interessante content. Op deze manier heb jij de ruimte om jezelf te blijven en blijft jouw boodschap authentiek. 

Wat zijn de voordelen voor jou als influencer?

We snappen dat je nieuwsgierig bent naar wat de samenwerking met DWCPRINT jou oplevert. Als je je aanmeldt om influencer voor ons te worden, dan kun je denken aan:

  • Gratis drukwerkproducten
  • Financiële vergoeding
  • Exposure op onze socials

Meld je vandaag nog aan

Om een leuke samenwerking op te kunnen starten is het allerbelangrijkste dat we goed bij elkaar passen. Denk jij dat wij een goede match zijn en je voor ons van waarde kunt zijn? Meld je dan aan voor ons influencer programma. Wanneer je op onderstaande button klikt zullen er een aantal vragen verschijnen. Aan de hand van de antwoorden op deze vragen kunnen we een goed beeld schetsen van in hoeverre jij bij ons merk zou kunnen passen. Alle aanmeldingen beoordelen we handmatig. Binnen enkele dagen ontvang je van ons bericht.

 Heb je vragen over het bovenstaande? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected] We zien jouw aanmelding graag tegemoet!