Influencer programma

Bezig met laden...

Heb je een goed gelezen blog, een leuk aantal volgers op Instagram en/of veel abonnees op YouTube, en hebben jij en jouw volgers affiniteit met drukwerk? Dan ben jij misschien wel één van de influencers die wij zoeken om een mooie samenwerking mee te starten. Geïnteresseerd? Lees dan hier snel verder hoe het werkt!

Wat we zoeken:

  • Instagrammers 
  • Bloggers
  • YouTubers

We zijn op zoek naar échte ambassadeurs. Dit betekent niet dat je al een bestaande klant van DWCPRINT dient te zijn. Een ambassadeur kun je natuurlijk ook worden! We vinden het belangrijk dat je écht fan bent of wordt van onze producten, kwaliteit en service. Daarnaast stellen we eigen inbreng zeer op prijs. We willen jou daarom zo weinig mogelijk sturen in hoe jij ons merk en producten onder de aandacht brengt bij jouw volgers/abonnees. We hebben natuurlijk wel een aantal ideeën, maar we zouden het nog veel leuker vinden wanneer je zelf met ideeën komt over interessante content. Op deze manier heb jij de ruimte om jezelf te blijven en blijft jouw boodschap authentiek. 

Wat zijn de voordelen voor jou als influencer?

We snappen dat je nieuwsgierig bent naar wat de samenwerking met DWCPRINT jou oplevert. Als je je aanmeldt om influencer voor ons te worden, dan kun je denken aan:

  • Gratis drukwerkproducten
  • Financiële vergoeding
  • Exposure op onze socials

Laat ons weten waarom we moeten samenwerken

Om een leuke samenwerking op te kunnen starten is het allerbelangrijkste dat we goed bij elkaar passen. Denk jij dat wij een goede match zijn en je voor ons van waarde kunt zijn? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar [email protected] en je ontvangt van ons binnen enkele dag een reactie. Ook wanneer je vragen hebt kun je hier terecht. We zien je motivatie graag tegemoet!