Kaarten drukkerij

Bezig met laden...

Op zoek naar de beste kaarten drukkerij voor het drukken van jouw kaarten? Bij DWCPRINT zijn jouw kaarten in goede handen! Kaarten drukken doen wij op één van de meest vooraanstaande drukpersen. Hiermee drukken we voor jou de mooiste kaarten. Voor het drukken van jouw kaarten heb je bij DWCPRINT ontzettend veel mogelijkheden. Welke dit allemaal zijn? Wij vertellen het je hieronder. 

Kaarten gedrukt in eigen kaarten drukkerij 

Ansichtkaarten, trouwkaarten, geboortekaarten of misschien wil je wel kerstkaarten laten drukken? Wat voor kaarten je ook wilt laten drukken, je bent hiervoor bij kaarten drukkerij DWCPRINT aan het juiste adres. Jij stelt jouw kaarten helemaal op maat samen. Je bepaalt zelf de uitvoering, het formaat (je kunt ook jouw eigen afmetingen invoeren), kiest het door jou gewenst papiersoort, bedrukking, de eventuele extra afwerking(en) en natuurlijk de oplage. Wist je dat je bij ons een hele kaartenserie met verschillende ontwerpen extra voordelig kunt bestellen? Een voorwaarde om meerdere ontwerpen in één keer te bestellen is wel dat de specificaties voor alle kaarten gelijk zijn. Alleen het ontwerp is telkens anders. 

kaarten drukken

De kaarten drukkerij met meer dan 20 papiersoorten

Eén van de belangrijkste keuzes die je maakt bij het bestellen van kaarten is de papierkeuze. Wij zijn blij te vertellen dat we ook voor jou de juiste papieren hebben. Je hebt maar liefst keuze uit meer dan 20 verschillende papiersoorten. Is het belangrijk dat de kaarten goed beschrijfbaar zijn? Kies dan voor één van onze ongestreken papiersoorten, zoals: HVO Offset, Biotop, Recycled of PaperWise. Wil je het papier een belangrijke rol laten spelen in het geheel? Kies dan voor een gekleurd papiersoort of een papiersoort met een bijzondere structuur zoals Tintoretto, Linnenpersing, Texture Verge of Old Mill. En wat dacht je van onze milieuvriendelijke papiersoorten als Recycled, BioTop en PaperWise? Er zijn volop mogelijkheden! 

Kan ik papiersamples ontvangen?

Omdat we snappen dat het lastig is om een papierkeuze te maken zonder dit met eigen ogen te hebben gezien, kun je gebruik maken van de mogelijkheid om gratis papiersamples aan te vragen. Deze sturen we via de post naar je op, zodat je op je gemakje kunt beoordelen welk papiersoort aan jouw wensen voldoet. Wil je een mooi overzicht van alle papiersoorten, druk- en afwerkmogelijkheden? Bestel dan voor €9,95 de DWCPRINT showcase, waarbij je bij een eerstvolgende bestelling het aankoopbedrag van de showcase weer volledig terug krijgt.

showcase

Tip: wist je dat je met 50% korting ook een proefdruk kunt laten maken van jouw kaarten? Op deze manier kun je goed beoordelen of jouw kaart helemaal klaar is voor de definitieve druk. 

Exclusieve afwerkingen voor kaarten

Kaarten drukken is bij DWCPRINT echt een feestje. Er zijn ontzettend veel manieren om uit te pakken. Zo kun je jouw kaarten bijvoorbeeld af laten werken met foliedruk. Foliedruk is een prachtige afwerkingstechniek waarmee jij jouw kaarten in een handomdraai een exclusieve uitstraling geeft. Je kiest uit maar liefst 10 verschillende foliekleuren, waaronder goud, zilver en koper! Naast kaarten foliedruk is ook spot-UV een afwerkingstechniek die jouw kaarten extra sjeu geven. Met een hoogglanzende transparante folie kun je bepaalde elementen in jouw ontwerp op een subtiele wijze extra uitlichten. 

kaarten met folie kaarten met spot uv gestanste kaarten

Wie zegt dat kaarten altijd rechthoekig of vierkant moeten zijn? Wanneer jij jouw kaarten digitaal laat stansen (ook wel contoursnijden genoemd) kun je jouw kaarten af laten werken in jouw eigen vorm! Rond, in de vorm van een ster, hart of welke vorm dan ook; jij levert een tekening aan en wij regelen de rest! Omdat we stansen zonder dure stansvorm(en) scheelt dit aanzienlijk in de prijs en levertijd. Zo bestel je gestanste kaarten al heel voordelig vanaf 1 stuk(s) en behoort dus het laten maken van een proefdruk ook zeker tot de mogelijkheden!

Kaarten beschermen met laminaat

Jouw kaarten beschermen tegen vuil, water en/of krassen? Laat ze dan voorzien van een laminaat. Zo blijven ze veel langer mooi! Daarnaast kun je met een laminaat jouw kaarten ook een geheel eigen uitstraling geven. Bij DWCPRINT heb je keuze uit vier verschillende laminaatsoorten: glans, mat, softtouch en krasvast (mat)laminaat. Zo kies je altijd een laminaat die bij de uitstraling van jouw ontwerp past! Kies bij voorkeur voor dubbelzijdig laminaat. Omdat papier een organisch materiaal is kan dit gaan werken. Hierdoor bestaat de kans, wanneer jij jouw kaarten enkelzijdig laat lamineren, dit krom gaat trekken. 

Kaarten met ronde hoeken

Jouw kaarten een speelse uitstraling geven? Overweeg deze dan af te laten werken met ronde hoeken. Een afwerking met ronde hoeken ziet er niet alleen leuk uit, maar voorkomt ook nog eens ezelsoren!

Waarom kaarten bestellen bij kaarten drukkerij DWCPRINT?

Kaarten drukken doen we in onze eigen kaarten drukkerij. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kunnen we kwaliteit goed waarborgen. Met een team van drukwerkspecialisten verzorgen we dagelijks het mooiste drukwerk voor een breed scala klanten. Het zou leuk zijn wanneer we jou binnenkort ook aan onze klantenkring toe mogen voegen! Heb je vragen en/of zijn er onduidelijkheden over het drukken van kaarten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Hier helpen we je graag verder! Op werkdagen staan we voor je klaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Kaarten van topkwaliteit laten drukken? Bestel ze vandaag nog bij kaarten drukkerij DWCPRINT!