Ontwerp een toffe kerstkaart en maak kans op €150 drukwerktegoed!

Bezig met laden...

Hé creatieveling! Het duurt nog een paar maanden, maar voor je het weet is het al zover: kerst. In aanloop naar de gezelligste periode van het jaar organiseren we iets leuks voor je: een kerstkaart ontwerpwedstrijd. Onze slogan luidt: "Dé digitale drukker die alles kan". Natuurlijk kunnen we vertellen wat we allemaal kunnen, maar het is veel leuker als we dit aan elkaar kunnen laten zien! Het doel van deze ontwerpwedstrijd is elkaar te inspireren mooie dingen te maken. Doe jij ook mee? Hoe je mee kunt doen en wat de voorwaarden zijn vertellen we je hieronder. 

Aanmelden

Hier dient jouw ontwerp aan te voldoen

✔ Jouw ontwerp ademt kerst. Dit moet in één oogopslag duidelijk zijn.

✔ Het dient een nieuw ontwerp te zijn. Je mag dus geen bestaand ontwerp indienen. Ook aangekochte ontwerpen van stocksites e.d. zijn niet toegestaan.

✔ Het ontwerp dient door ons gedrukt te zijn. 

✔ Het ontwerp wat je hebt gemaakt moet via de webshop te bestellen zijn (dus geen maatwerk). Wees gerust, we bieden je genoeg opties om iets tofs te kunnen maken. Wat dacht je van een speciaal gevouwen kerstkaart, een kerstkaart met foliedruk, spot-UV, een gestanste kerstkaart, drukken met witte inkt of goudinkt? Het is jouw feestje!  

kerstkaart ontwerpen

Wie mag er meedoen?

Jong, oud, ervaren of beginnend ontwerper: iedereen mag aan deze ontwerpwedstrijd meedoen! Het is echter wel een vereiste dat je weet hoe je drukwerk opmaakt en drukklaar aanlevert. Enige grafische kennis is dus wel gewenst. Daarnaast is het van belang dat je een (openbaar) Instagram account hebt. 

Hoe werkt het?

Meld je hier aan voor de ontwerpwedstrijd.

Maak een tof ontwerp voor een kerstkaart en laat gratis van jouw ontwerp een proefdruk maken. Direct na aanmelding ontvang je van ons een unieke kortingscode. Je dient de proefdruk zelf online in onze webshop te bestellen. De kortingscode kun je verzilveren in de winkelwagen. De deadline voor het aanmelden voor deze ontwerpwedstrijd, bestellen van de proefdruk en het aanleveren van jouw ontwerp (drukklaar) is 7 november.

Tussen 8 november en 12 november gaan we alle kerstkaarten drukken en sturen we alle proefdrukken op. Deel vervolgens uiterlijk 18 november een foto van jouw proefkaart op jouw Instagram feed, tag @dwcprint en gebruik de hashtag #dwcprintcontest. Tip: voor meer kans op likes besteed je ook aandacht aan het maken van een aantrekkelijke foto. 

Op 25 november maken we de winnaar bekend. Het ontwerp met de meeste (en echte) likes wint! 

☛ Tip: We delen alles op Instagram. Het is dus handig om @dwcprint even te volgen, mocht je dit nog niet doen ;)

Voorwaarden 

 • Meedoen aan deze ontwerpwedstrijd kan t/m 7 november;
 • Je bent 18 jaar of ouder en je woont in Nederland of België;
 • Je kunt één keer meedoen;
 • De kortingscode is eenmaal geldig en wordt afzonderlijk behandeld. Hiervoor gelden dus andere levertijden;
 • Gebruik je de kortingscode maar plaats je jouw proefdruk niet op Instagram? Dan brengen we de kosten van de proefdruk alsnog in rekening;
 • De winnaar heeft recht op een vrije keuze aan drukwerk producten t.w.v. €150 (geldig t/m 25-05-2022) in te wisselen op www.dwcprint.nl;
 • De prijs geldt niet voor reeds geplaatste bestellingen;
 • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten;
 • De prijs is niet overdraagbaar;
 • De winnaar ontvangt persoonlijk bericht via Instagram;
 • Onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten.

 

Heb je vragen en/of zijn er onduidelijkheden over het bovenstaande? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen, een mailtje sturen, met ons chatten of een WhatsApp bericht sturen.