Automatisch gepersonaliseerde kaarten versturen

gepersonaliseerde kaarten versturen

Zonder omkijken gepersonaliseerde kaarten versturen naar jouw klanten en/of relaties? Het klinkt niet alleen ideaal, het is ook ideaal! Door een kaartje via de post te versturen creëer jij een directe offline opvolging en dat op een hele persoonlijke manier. Daar scoor je punten mee. Hoe het allemaal in z'n werk gaat leggen we je uit in deze blog. Lees snel verder!

Maak kennis met DWCPRINT & MAIL 

DWCPRINT & MAIL is een service waarbij er volledig geautomatiseerd gepersonaliseerde kaarten kunnen worden gestuurd. Het enige waar jij zorg voor dient te dragen is het verzamelen van de klantgegevens. Wij kunnen vervolgens via een beveiligde verbinding deze gegevens direct ophalen. Koppelen kunnen we met meer dan 2000 systemen, waaronder Zapier, Woocommerce, WPforms, Zoho CRM en Shopify. 

Wanneer gepersonaliseerde kaarten versturen

Een kaartje nadat iemand klant is geworden om hem/haar een warm welkom te heten of misschien wel een kaartje versturen nadat iemand een eerste bestelling heeft geplaatst om hem/haar te bedanken? Gepersonaliseerde kaarten versturen kan op heel veel verschillende momenten. Het moment bepaal jij helemaal zelf. 

DWCPRINT & mail

Bepaal zelf de frequentie van batches en stel jouw kaart helemaal zelf samen

Jij bepaalt zelf hoe vaak er een batch kaarten wordt gepersonaliseerd, gedrukt en verstuurd. Wekelijks, om de dag of misschien wil je wel dagelijks kaarten versturen? Het kan allemaal. 

Naast de frequentie heb je natuurlijk ook helemaal zelf de vormgeving van jouw kaart(en) in de hand. Jij levert ons een ontwerp aan met de positie van de personalisering, het font, de fontgrootte en de kleur. Zo kun je dus helemaal in jouw eigen huisstijl gepersonaliseerde kaarten versturen. Jouw kaarten drukken we op stevig kaartenkarton (2-zijdig sulfaatkarton). Dit is het meest stevige papiersoort wat we in ons assortiment voeren, en een beetje stevigheid is wel gewenst aangezien kaarten veel te verduren krijgen tijdens de postverwerking. Wij drukken jouw gepersonaliseerde kaarten op onze Kodak Nexpress. Eén van de meest vooraanstaande digitale drukpersen van het moment. Zo ben je er altijd zeker van dat er topkwaliteit drukwerk bij jouw klanten en/of relaties op de mat valt.

Jouw kaarten worden direct door ons aan PostNL overgedragen 

Zodra wij jouw batch kaarten hebben gedrukt wordt deze batch zorgvuldig door ons verpakt en direct overgedragen aan PostNL. De bezorgdatum is afhankelijk van de dag van aanleveren, maar in de meeste gevallen worden de kaarten al na twee werkdagen verspreidt. Lekker snel dus! 

Meer informatie over gepersonaliseerde kaarten versturen? 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van gepersonaliseerde kaarten versturen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel ons (088 33 88 500). We zitten klaar om je verder te helpen!

Zonder omkijken gepersonaliseerde kaarten versturen? Maak dan vandaag nog gebruik van onze DWCRINT & Mail service!

14 september 2021
Vond je dit bericht leuk?
0
Bezig met laden...