Inspiratie voor kerstkaarten drukken

Bezig met laden...
Inspiratie voor kerstkaarten drukken
Door Marjo van der Veen
Meer van deze auteur

Inspiratie voor kerstkaarten drukken

Het versturen van een kerstkaart is een prachtige manier om jouw kerstwens over te brengen aan familie, vrienden, kennissen, collega's, klanten, relaties en werknemers. Aan wie jij jouw kerstkaarten ook wilt richten, je maakt kerstkaarten specialer en persoonlijker wanneer je deze zelf ontwerpt. Bij DWCPRINT heb je ontzettend veel mogelijkheden voor kerstkaarten drukken. In deze blog lichten we er een aantal uit, waarmee we je hopen te inspireren. Lees snel verder! 

Kies voor een originele uitvoering

Wil jij jouw kerstkaarten extra laten opvallen? Dit kun je onder andere doen door deze in een niet voor de hand liggend formaat te laten drukken. Een klein of groot formaat, een brede of juist een lange kaart? Allemaal mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw kerstkaart eruit springt. Naast het formaat kun je ook kiezen voor een speciale vouwwijze, bijvoorbeeld een luikvouw, wikkelvouw of zigzagvouw. Deze vouwwijzen geven jouw kerstkaarten net even wat meer sjeu dan een standaard parallel gevouwen kerstkaart. 

Kerstkaarten drukken in een door jou zelf bedachte vorm

Wie zegt dat kerstkaarten per se vierkant of rechthoekig moeten zijn? Wij kunnen jouw kerstkaarten ook in een door jou zelf bedachte vorm stansen. Stansen, ook wel contoursnijden genoemd, doen we digitaal. Dit betekent dat je geen stansvorm nodig hebt en dat heeft heel veel voordelen, o.a. dat de opstartkosten vele malen lager zijn. Kerstkaarten drukken in de vorm van een kerstbal, kerstboom, kerstklokje of een engeltje? Je hebt de regie helemaal in eigen handen!

gestanste kerstkaarten

Gestanste kaarten bestellen

Laat jouw kerstkaarten drukken op speciaal papier 

Jij kunt jouw kerstkaarten ook laten opvallen door ze te laten drukken op een speciaal papiersoort. Kies een papiersoort die aansluit bij jouw boodschap. Bij DWCPRINT heb je keuze uit meer dan 20 verschillende papiersoorten. Dit maakt dat jij altijd een geschikt papiersoort kunt vinden. Ga je voor een papier met een mooi structuurtje, zoals bijvoorbeeld Linnenpersing, Tintoretto Gesso of Texture Vergé? Is het een 'groene' boodschap die je wilt overdragen? KIes dan bijvoorbeeld voor één van onze milieuvriendelijk papiersoorten zoals Recycled of PaperWise. En niet te vergeten onze gekleurde papiersoorten. Goud, Parelmoer, zwart of kraftpapier? Dit en nog veel meer hebben we voor je beschikbaar gesteld. 

speciaal papier

Check al onze papiersoorten

Tip: wist je dat je, wanneer je kiest voor een gekleurd papiersoort, deze ook met witte inkt kunt laten bedrukken? Zo creëer je een heel bijzonder contrast. Een bedrukking met witte inkt sluit ook nog eens prachtig aan bij het thema winter. 

Exclusieve kerstkaarten drukken

Wil je écht uitpakken met kerstkaarten drukken? Kies dan voor één van onze exclusieve afwerkingen als foliedruk of spot-UV. Hiermee kun je bepaalde elementen in jouw ontwerp extra uitlichten met een gekleurde, glanzende metallic folie (keuze uit 10 verschillende foliekleuren, waaronder goud, zilver en koperfolie) of een hoogglanzende transparante folie. Zowel kaarten met foliedruk als kaarten met spot-UV drukken we digitaal. Dit betekent dat je ze al heel voordelig besteld vanaf 1 stuk(s)!

kerstkaarten met foliedrukkaarten met spot uv

Kerstkaarten drukken doe je bij DWCPRINT

Verzekerd zijn van topkwaliteit kerstkaarten? Bestel ze dan vandaag nog bij DWCPRINT. Kerstkaarten drukken doen we op één van de meest vooraanstaande digitale drukpersen: de Kodak Nexpress. De drukkwaliteit hiervan is ongekend. Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met onze kwaliteit? Bestel dan met 50% korting een proefdruk van jouw ontwerp en/of vraag gratis samples aan met onze eigen bedrukking. Vragen over de inhoud van deze blog of heb je behoefte aan gratis en vrijblijvend advies van één van onze drukwerkspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Kerstkaarten drukken? Dat doe je natuurlijk bij dé drukwerkspecialist DWCPRINT!

12 oktober 2021
Vond je dit bericht leuk?
0
0