Luxe papiersoorten voor kaarten drukken

Bezig met laden...
Luxe papiersoorten voor kaarten drukken
Geplaatst in: Producten, Kaarten, Papier
Door Marketing
Meer van deze auteur

Niet alleen het ontwerp, maar ook het papiersoort is bepalend voor de uitstraling van jouw kaarten. Je kunt kiezen voor een "standaard" wit papiersoort, maar er is veel meer mogelijk dan dat. In deze blog lichten we onze luxe papiersoorten uit, ofwel papiersoorten die jouw kaarten een luxe uitstraling geven. 

Wat zijn luxe papiersoorten?

Standaard papier is wit en glad en speelt niet een hele prominente rol in de uitstraling van jouw kaarten. Dit kan natuurlijk ook een bewuste keuze zijn. Door het papier minder aandacht te geven, krijgt het ontwerp automatisch meer aandacht. Daarnaast zorgt een strak, wit papiertje ook voor prachtige, heldere kleuren en strakke volvlakken. 

Een luxe papiersoort trekt nét even wat meer aandacht en wordt gekenmerkt door een bijzondere structuur, kleur of glans/glinstering. Bij DWCPRINT maak je inmiddels keuze uit een papierassortiment wat bestaat uit meer dan 20 verschillende papiersoorten

luxe papiersoorten bedrukken

Luxe papiersoorten met structuur 

Papiersoorten met een structuur worden veel gebruikt voor kaarten die worden verstuurd voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld geboortekaartjes en trouwkaarten. De bijzondere structuur is niet alleen goed zichtbaar, maar ook voelbaar. Zo wordt er dus nog een extra zintuig geprikkeld. Houd wel rekening met het feit dat volvlakken op een papier met structuur niet altijd volledig dekkend zijn. Wij raden daarom ook het drukken van foto's af op dit papier.

Dit zijn onze papiersoorten met een structuur: 

Gekleurde luxe papiersoorten

Mag het van jou allemaal best wat meer zijn? Overweeg dan één van onze gekleurde papiersoorten. Het leuke van een gekleurd papiersoort is het feit dat je hierop ook een bedrukking met witte inkt kunt toepassen. Hiermee creëer je een heel verrassend contrast. Wil je een gekleurd papiersoort in full-colour laten bedrukken? Houd dan rekening met het feit dat kleuren anders uit kunnen vallen. 

Dit zijn onze gekleurde papiersoorten:

Voorbeelden van luxe papiersoorten

Wil je één of meerdere luxe papiersoorten met eigen ogen bewonderen voordat je jouw kaarten (of ander drukwerk) laat drukken? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om gratis samples aan te vragen. We sturen deze via de post naar je op. Zo kun je zelf op je gemakje bekijken welk papiersoort aan jouw verwachting(en) voldoet. 

Wil je, naast een overzicht van alle papiersoorten, ook zien wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van drukken en afwerken? Bestel dan onze DWCPRINT showcase en laat je inspireren door de ongekende mogelijkheden op het gebied van digitaal drukken! 

showcase

Proefdruk laten maken

Twijfel je of je de juiste specificaties hebt gekozen voor het drukken van jouw kaarten? Kies er dan voor om een proefdruk te laten maken. Zo heb je een voorbeeld van hoe jouw kaarten er straks uit komen te zien en weet je zeker dat het resultaat volledig naar wens is. Je kunt een proefdruk bestellen met 50% korting.

Kaarten drukken op luxe papiersoorten bij DWCPRINT

Wanneer jij jouw kaarten bij DWCPRINT laat drukken kun je vertrouwen op topkwaliteit. Drukken doen we namelijk met de beste machines op de beste materialen. Zo kun je elke dag opnieuw kwalitatief hoogstaand drukwerk verwachten. Heb je vragen over het bovenstaande of behoefte aan gratis en vrijblijvend advies van één van onze drukwerkspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Luxe papiersoorten bedrukken? Laat dat maar over aan de digitale drukker die alles kan: DWCPRINT!

2 november 2021
Vond je dit bericht leuk?
0
0