Sleeves, het perfecte omhulsel voor jouw verpakking

Sleeves, het perfecte omhulsel voor jouw verpakking
Geplaatst in: Producten

Vanaf nu online te bestellen bij DWCPRINT: sleeves. Met sleeves, ook wel wikkels genoemd, kun je heel eenvoudig een verpakking nét even wat meer sjeu geven. Wat de mogelijkheden zijn voor het bedrukken van sleeves vertellen we jou allemaal in deze blog. Lees snel verder! 

Wat is een sleeve?

Een sleeve is een bedrukte hoes van papier die je om een product of productverpakking kunt schuiven. Je kunt het zien als een huls. Een sleeve is de perfecte manier om een product of productverpakking te personaliseren, bijvoorbeeld met naam of logo. Sleeves kun je bij DWCPRINT helemaal op maat laten drukken. Je bepaalt namelijk zelf de afmetingen van jouw sleeves en geeft in jouw drukbestand aan waar de rillen geplaatst moeten worden. We kunnen tot wel 10 rillen plaatsen! Sleeves bevestigen doe je door middel van een plakstrip van dubbelzijdig tape die wij voor jou kunnen aanbrengen.

sleeves

Wil je weten hoe je een sleeve aan moet leveren? Klik hier voor een uitleg over opmaken in InDesign of Illustrator

Mogelijkheden sleeves bedrukken

Wij drukken sleeves digitaal. Dit betekent dat je sleeves al heel voordelig vanaf 1 stuk(s) kunt bestellen. Daarnaast kunnen we ook super snel leveren, waardoor jij nooit lang hoeft te wachten voor je met jouw sleeves aan de slag kunt. Drukken doen we op één van de meest vooraanstaande drukpersen van het moment: de Kodak Nexpress. Naast de meest vooraanstaande machines werken we ook met de beste materialen. Hierdoor kun jij topkwaliteit drukwerk verwachten. Dag in, dag uit. 

Papiersoorten

Ga jij voor ambachtelijk bruin kraftpapier, heb je oog voor het milieu en kies je voor PaperWise of misschien wil je het extra feestelijk maken en heb jij jouw oog laten vallen op Parelmoer papier, een papiersoort met een subtiele glinstering? Het papierassortiment van DWCPRINT bestaat inmiddels uit meer dan 20 verschillende papiersoorten, waardoor hier ook voor jou het perfecte papiertje tussen zit. 

Twijfel je tussen een aantal papiersoorten? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om gratis papiersamples aan te vragen. 

Drukmogelijkheden

Sleeves bedrukt in sprekende full-colour kleuren of ga jij voor iets extra's en voeg je aan deze full-colour kleuren nog een extra kleur goud toe? Goudinkt bevat een prachtige subtiele glinstering die jou sleeves een exclusieve uitstraling geven. Heb je voor een gekleurd papiersoort gekozen? Dan heb je ook de mogelijkheid jouw sleeves te bedrukken met witte inkt. Zo maken jouw sleeves gegarandeerd indruk. 

Sleeves laten drukken bij DWCPRINT

Heb je vragen over het drukken van sleeves of kun je wel wat advies gebruiken van één van onze drukwerkspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken door ons te bellen, met ons te chatten of door een WhatsApp bericht te sturen. We helpen je graag verder! 

Stijlvol omhulsel van jouw verpakking? Laat vandaag nog sleeves bedrukken bij de digitale drukker die alles kan! 

26 oktober 2021
Vond je dit bericht leuk?
0
Bezig met laden...