Verrassend uit de hoek komen met afgeronde hoeken

Bezig met laden...
Geplaatst in: Drukken & afwerken
Door Marketing
Meer van deze auteur

Wie zegt dat de hoeken van jouw drukwerk altijd recht moeten zijn? Ga eens voor rond! Een afwerking met afgeronde hoeken ziet er niet alleen leuk uit, maar kent ook nog eens een aantal voordelen. In deze blog vertellen we je alles over een afwerking van drukwerk met ronde hoeken. Lees snel verder!

Een afwerking met afgeronde hoeken 

Normaal gesproken zijn de hoeken van drukwerk altijd haaks 90 graden, maar je kunt deze hoeken ook een zachtere uitstraling geven door ze af te laten ronden. Een afwerking van jouw drukwerk met afgeronde hoeken zorgt er ook nog eens voor dat jouw drukwerk opvalt. Visitekaartjes, kaarten, boekenleggers, waaiers of flyers? Wat het ook is wat je af wilt laten werken met afgeronde hoeken: het geeft net even dat beetje extra sjeu. 

waaier met afgeronde hoeken

Voor een afwerking met ronde hoeken kun je kiezen uit rondhoekmessen met een radius van 3mm, 7mm of 10mm. Of je nu een kleine subtiele afgeronde hoek wilt of de ronde hoeken écht een rol wilt laten spelen in jouw drukwerk, het is allemaal mogelijk. Jij kiest wat jij mooi vindt. 

Jouw drukwerk beter beschermd 

Afgeronde hoeken geven jouw drukwerk niet alleen een unieke uitstraling. Het zorgt er ook nog eens voor dat jouw drukwerk langer mooi blijft. Ezelsoren zijn namelijk verleden tijd. Wat dacht je van ansichtkaarten die je via de post verstuurd, vaak zonder envelop? Tijdens de postverzending krijgen ze veel te voortduren en bestaat er een kans dat jouw kaart(en) gehavend op de mat vallen. Zonde! Wanneer je jouw drukwerk laat afwerken met afgeronde hoeken hoef jij je hier geen zorgen over te maken. 

Tip: wil jij jouw drukwerk optimaal beschermen? Kies dan, naast een afwerking met ronde hoeken, ook voor een laminaat. Hiermee bescherm jij jouw drukwerk óók tegen vuil, water en krassen.

Hoe bestel ik drukwerk met afgeronde hoeken?

Het bestellen van drukwerk met afgeronde hoeken is heel simpel. Deze optie kom je tegen bij de 'Extra opties' in de productconfigurator. Hier kun je aangeven welke grootte je wenst. Is de optie 'Rondhoeken' niet beschikbaar in het menu? Neem dan even contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

waaier met afgeronde hoeken

Hoe lever ik afgeronde hoeken aan?

Je hoeft ronde hoeken niet op specifieke wijze aan te leveren en/of aan te duiden in jouw drukbestand. Het enige waar je rekening mee moet houden is het feit dat je belangrijke informatie niet te ver in de hoeken plaatst. Hiermee voorkom je dat belangrijk beeld uiteindelijk wegvalt. 

Drukwerk met afgeronde hoeken bestellen bij DWCPRINT

Drukwerk afwerken met afgeronde hoeken? Dat doen wij nog dezelfde dag voor je! Zo kun jij lekker snel aan de slag met jouw drukwerk! Heb je vragen over drukwerk afwerken met afgeronde hoeken of wellicht een andere afwerkingen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Hier zitten we klaar om je verder te helpen. Ook voor advies kun je ons altijd bellen, mailen, met ons chatten of WhatsAppen! 

Een speelse uitstraling én jouw drukwerk beter beschermd? Kies dan voor een afwerking met afgeronde hoeken!

31 augustus 2021
Vond je dit bericht leuk?
0
0